Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Ο Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα... Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τσίπρας δεν είναι κομμουνιστής...


Από το "PRESS-GR
Panagiotis Perros

Και για να το παίξουμε και λίγο δημοσιογράφοι, η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον Παύλο Τσίπρα (πατέρα του Αλέξη) να στέκεται στο δημόσιο βήμα δίπλα σε Παττακό, Παπαδόπουλο και Μακαρέζο, απεικονίζει όντως τον Παύλο Τσίπρα. Το τονίζω διότι αμφισβητήθηκε από αρκετούς ότι ήταν αυτό το πρόσωπο. Ρώτησα τον Βασίλη Λεβέντη που τον ήξερε οπτικά από κοντά και μου το επιβεβαίωσε.
Η μόνη πρακτική χρησιμότητα που έχει αυτή η πληροφορία είναι ίσως ότι ο Παύλος Τσίπρας δεν ήταν αντιστασιακός όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας. Πέραν αυτού, δεν συσχετίζω σε καμία περίπτωση τον Αλέξη με τον πατέρα του. Ο Αλέξης είναι...υπεύθυνος για τα δικά του εγκλήματα και δεν ισχύει ο νόμος της κληρονομικότητας σε τέτοια θέματα. Το ερεύνησα προσωπικά γιατί με είχε φάει η περιέργεια. Αν δεν θυμάται καλά ο Βασίλης Λεβέντης μετά από τόσα χρόνια, ας έρθει κάποιος άλλος με καλύτερη απόδειξη.


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2015/10/blog-post_261.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου