Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

(Τότε... μήπως... ηθικός αυτουργός είναι ο μπουμπούκος);Καλαμάτα: Ομολόγησαν οι συλληφθέντες ότι... ανήκουν στην Ομάδα Έψιλον και είναι δωδεκαθεϊστές




Ομολόγησαν τις πράξεις τους - να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς χαμηλής ισχύος που εξερράγησαν και προξένησαν μικροκαταστροφές σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά - οι πέντες συλληφθέντες. Πρόκειται έναν κάτοικο Καλαμάτας, 52 ετών, τρεις νεαρούς από τη Δράμα (28, 30 και 34 ετών - ιδιωτικοί υπάλληλοι) και έναν 25χρονο από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.


Όπως ανέφεραν στις αρχές, είναι μέλη στην... Ομάδα Έψιλον, πιστεύουν μόνο στον Δία και σε καμία άλλη θρησκεία, ενώ δηλώνουν εθνικιστές, αλλά αποστασιοποιούνται από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Στο σπίτι του 52χρονου Καλαματιανού βρέθηκαν κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, μαχαίρια (το ένα είχε το σύμβολο Ε), τόξο, τσεκούρι, ποσότητα κάνναβης και ασύρματοι.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους λίγες ώρες μετά τις εκρήξεις, αξιοποιώντας πληροφορίες από τις κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για το αμάξι που κίνησε την περιέργεια επειδή είχε πινακίδες που δεν ανήκουν στην περιοχή. 

Οι συλληφθέντες κρατούνται και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη:


http://www.zougla.gr/greece/article/omologisan-i-silif8entes-oti-anikoun-stin-omada-epsilon-ke-ine-dodeka8eistes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου