Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Διπλά τιμολόγια στη Βουλή καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου



Την έκδοση διπλών τιμολογίων από το Ίδρυμα της Βουλής και τη Βουλή κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζήτησε από τον διάδοχό της, Νίκο Βούτση, να της παραδώσει όλα τα σχετικά στοιχεία.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής προχώρησε στη βαρύτατη αυτή καταγγελία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος υπό τον Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του Ιδρύματος, Νίκο Βούτση. Ειδικότερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου φέρεται να κατήγγειλε ότι έχουν εκδοθεί τιμολόγια  τόσο από τη Βουλή όσο και από το Ίδρυμα της Βουλής που περιλαμβάνουν τις ίδιες ακριβώς δαπάνες παραπέμποντας ουσιαστικά σε "διπλοεγγραφές" και οικονομική απάτη.
Ο κ. Βούτσης φέρεται να δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει όλα τα τιμολόγια στην κυρία Κωνσταντοπούλου ενώ επίσης ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου το Ίδρυμα της Βουλής προκειμένου να εγκριθεί ο ισολογισμός και ο απολογισμός του. Πάντως, ορισμένα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής καταλόγισαν στην κυρία Κωνσταντοπούλου ότι επί των ημερών της το Ίδρυμα της Βουλής λειτουργούσε υποτυπωδώς.
Σημειώνεται ότι στο ΔΣ του Ίδρυματος της Βουλής συμμετέχουν όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι προκάτοχοί του καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου. Μετέχει επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος, Πάυλος Σούρλας.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/dipla-timologia-sth-voylh-kataggellei-h-zwh-kwnstantopouloy.3745039.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου