Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Λαφαζάνης: Ανίερη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαίους εκπροσώπους της διαπλοκής
Σφοδρή επίθεση στο «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν» συγκρότημα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάνοντας λόγο για... εκστρατεία «υπεράσπισης» της κυβέρνησης και σπίλωσης του νεοπαγούς κόμματος – «Καρφιά» και για ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα που οι βαρύγδουπες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα τσακίσει τη διαπλοκή, όχι μόνο έμειναν στα λόγια, αλλά έπεσαν στο κενό και στο βωμό της πολιτικής προβολής από τα κανάλια και τις εφημερίδες των «μεγαλοεκδοτών», με τη νέα επιχορήγηση στο Μέγαρο Μουσικής, σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ, με τίτλο «Ο ΔΟΛ σε ρόλο σωματοφύλακα του… ΣΥΡΙΖΑ! - Βιομηχανία σπίλωσης της Λαϊκής Ενότητας», αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τρίβουν τα μάτια τους και δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν εσχάτως οι αριστεροί και προοδευτικοί άνθρωποι αυτού του τόπου. Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν συγκρότημα Λαμπράκη, που μέχρι χθες πρωτοστατούσε στην αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, φέρεται ωσάν να έχει αναλάβει εργολαβικά την "υπεράσπιση" της κυβέρνησης και τη "βρώμικη δουλειά" για τη σπίλωση της Λαϊκής Ενότητας».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Πρόσφατα, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ είχε το θράσος να μιλήσει για "Αριστερή Αποστασία" στο κύριο άρθρο της, με αφορμή τη συγκρότηση της "Λαϊκής Ενότητας". Χθες, η ίδια εφημερίδα μιλάει, με το πρωτοσέλιδο, οκτάστηλο τίτλο της, για… "Καρφιά και λάσπη μεταξύ πρώην συντρόφων", υποστηρίζοντας ότι η "Λαϊκή Ενότητα" έχει επιλέξει ως κύριο, αν όχι και μοναδικό αντίπαλο την ηγεσία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Προχωρά μάλιστα στο δημοσιογραφικό ατόπημα να βάζει στο στόμα ανώνυμων "στελεχών της Λαϊκής Ενότητας" εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, χωρίς να επικαλείται ούτε μία δημόσια τοποθέτηση.
Η προσπάθεια αυτή θα γίνει μπούμπερανγκ για τους εμπνευστές της. Η "Λαϊκή Ενότητα" δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης από την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και της εθνικής ανεξαρτησίας. Εχθροί της είναι τα Μνημόνια, οι κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες που χαντάκωσαν τη χώρα, οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι και οι ξένοι συνεταίροι τους.
Και καταλήγει η ανακοίνωση στρέφοντας τα «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Εύλογα ερωτήματα προκύπτουν, ωστόσο, για την ηγεσία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Αισθάνονται άνετα με την απλόχερη υποστήριξη που τους παρέχουν εσχάτως οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες; Δεν έχουν τίποτα να πουν γι' αυτή την εκστρατεία σπίλωσης μιας αριστερής, προοδευτικής δύναμης, η οποία, μάλιστα, γίνεται στο όνομα της υπεράσπισής τους; Επιχαίρουν άραγε για το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ίδια εφημερίδα σήμερα και αναφέρει ότι οι Ευρωπαίοι "εταίροι" χειροκροτούν τη "βίαιη ωρίμανση" του ΣΥΡΙΖΑ, που επέβαλε την "αποχώρηση των ακραίων φωνών της δραχμής" και άνοιξε το δρόμο για πιο "αξιόπιστη" εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών; Και πως θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι εννοούν να βάλουν χέρι στη διαπλεκόμενη μιντιοκρατία, όταν συνεχίζεται αυτή η "ανίερη συμμαχία" με κορυφαίους εκπροσώπους της;».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/618771/lafazanis-kata-dol-piran-ergolavia-ti-spilosi-tis-laikis-enotitas#ixzz3jwUNREQV

1 σχόλιο:

  1. Όταν Ρέ Μούργο Καμμένε μαζί με τον Τζίφρα τον Μήτρου, λέγατε "Στα Τέσσερα", ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ .... ΤΕΣΣΕΡΑ (Μέτρα/Βήματα ) !

    Αυτήν Την Χάριν θα Σας Την ΚΑΝΟΥΜΕ !
    Είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, και Τα Μέτρα/Βήματα Του Εκτελεστικού Αποσπάσματος (που θα ναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ), ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ θέλεται ;;; Ούτε χιλιοστό περισσότερο ούτε Λιγώτερο ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή