Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Τελικά ''τσούζει'' πολύ η Ζωή, ε;


Θα μπορούσε ίσως κάποιος απ' τον συρφετό των βρωμερών και παράνομων καναλιών της διαπλοκής, να μας σχολιάσει το γεγονός ότι, σύμφωνα και με τις δικές σας παραδοχές, η κυρία Πρόεδρος της Βουλής οδηγούσε η ίδια το δικό της Ι.Χ. αυτοκίνητο,
και όχι κάποια βουλευτική ή υπουργική λιμουζίνα,
όπως έκανε κι ο τελευταίος χιμπατζής της προηγούμενης συγκυβέρνησης των δωσιλόγων;

    


Υ.Γ. 
Τελικά ''τσούζει'' πολύ η Ζωή, ε; 
Τί να κάνουμε; 
Έτσι είναι η ζωή!
 Έχει τα πάνω της, έχει και τα κάτω της!..


http://mandatoforos.blogspot.gr/


http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2015/04/blog-post_483.html

3 σχόλια:

  1. "Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!" ! Οι ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές !

    εεεε και !

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ¨... "ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ" !!

    Ας αφήσουμαι τα φοβικά και τρομοκρατικά τερτίπια (ψυχολογία μάζας/μαζών) των Ξένων και Ντόπιων Ουροδοχείων (ΜΜΕ και κολασμένων των σαθρών και σάπιων δομών, και της γλώσσας μας !) !!

    Μαθαίνουμαι Ελληνικά (και εννοιολογικά):

    Η ΡΗΞΗ δεν προδίδει στην Ελληνική γλώσσα την ... καταστροφή !

    Και βέβαια ΠΡΕΠΕΙ να Υπάρξη Ρήξη, Ρήξη με το ψέμα, το Σαθρό, Σάπιο και Καταστροφικό σε όλες της Μορφές σύστημα του "ΧΡΕΟΥΣ" !!!

    Και να ξέρουμαι και να γνωρίζουμαι ένα πράγμα, ΟΣΟΙ ΕΙΤΑΝΕ ή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σαυτό το Σάπιο, Σαθρό, βορβορώδης και Φανατικά Πολεμικό Σύστημα εναντίων της Χώρας μας, (ΜΜΕ, πολιτικοί "πολιτικιές"), ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ούτε για ΕΜΑΣ αλλά και ούτε για το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα !

    Γιαυτό ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ότι η σημερινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε ΕΙΤΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ σαυτό το βοθρώδες βορβορώδης σατανικό σύστημα, όπως και ο ίδιος ο ΕΛΗΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ πρακτικά !

    Μπορεί ο νομπελίστας Κρούγκμαν να μην ζηλεύει στην θέση που είναι και βρίσκεται ο Αλέξης (αλλά τι σόι νομπελίστας είναι ;; του κεφαλαίου ; του Παγκόσμιου Σαθρού Οικονομικού Συστήματος ;;), ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΑΙ (όχι ζήλια) και τον χαιρώμασται γιαυτήν την ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ επειδή ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ !!

    Αυτά λοιπόν ...

    σημ.: Το "ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ¨... "ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ"", η φράση αυτή του τραγουδιού .. εκλάπει από τον Διονυσίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Κατ' Εμάς, και με Απλά Απλοποιημένα Λόγια: Οποιος μιλά για "εθνικό" νόμισμα, επιστροφή σε δραχμή, μαλακό Ευρὠ κ.α., ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του Ντόπιου και Ξένου Παράγωντα, την Αιτία του ΚΑΚΟΥ ΜΑΣ !! Και όλοι τους το βγάζουν από κάποιο "ιδεολογικό" άλλλοθι ! Το ότι η φασιστική ιδεολογία με "πατριωτικό" μανδύα παίζει και έπαιζε ανέκαθεν τον Ξένο και Ντόπιο Ανθελληνικό παράγωντα, το ξέρει ο κάθε αγγγράμματος Ελληνας, (άραγε ποίοι την ψηφίζουν ; οι άρρωστοι ;; οι ψεκασμένοι ;;), όσο αναφορά την "Αριστερή" ιδεολογία για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτόμασται εμείς, και λέγουμαι σαυτούς, η Αριστερά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, μήπως σήμερα ο Διεθνισμός περνά μέσα από την ... Οικονομία ;;; Μήπως σήμερα τα ΟΠΛΑ είναι ΑΛΛΑ χωρίς να 'χουμαι πετάξει τα άλλα ΟΠΛΑ ;;; Θυμίζουμαι, ότι και ο Δημητρώφ, θα μπορούσε να έφευγε από την Ναζιστική Γερμανία (υπόθεση πυρκαγιάς Ραιχσταγ), αλλά έμεινε στην στημένη δίκη των Ναζί, πάλεψε και ΝΙΚΗΣΕ, είχε παράλληλα και όμως ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ MAZI TOY !!! Εσείς "ζείται" με τσιτάτα του Κάρολου,του Φριδερίκου, του Βλαδίμηρου ! Δεν βλέπεται ούτε το Συγκεκριμένο αλλά και ούτε το Αφηρημένο της Κινήσεως ! Δεν βλέπεται ούτε το Γενικό αλλά και ούτε το Ειδικό ! Πράγμα που αυτομάτως σας φέρνει σε αντίθεση με τους άνω τρείς !!! Βρίζεται την Σοσιαληδημοκρατία, ενώ δράται ακριβώς σαν αυτή ! Διαβάστε και αναλύσται την ιστορία της Σοσιαλιδημοκρατίας στην Γερμανία και την διάσπαση της (πότε ἀραγε ;), που εἰτανε μία από της αιτίες να έρθεί ο Ναζισμός στην Γερμανία (NSDAP, αναλύσται τα αρχικά αυτού του κόματος) δέσται την Αιτιότητα ! Φοβόσασται ;; Τί ;; ή μήπως ""γεννηθείκαται" γονατιστοί στην ψυχή και στο πνεύμα, μέσα από την κοιλία της Μάνας σας ;;(λόγο του μεταεμφυλιακού συστήματος)" ;; Πως συλλογάσται ;;; Ελεύθερα ;; Μάλλον όχι ! Μήπως ζείται με το Κισμέτ της κακομοιριάς, του κατατρεγμένου ;;; Η Αριστερά, οι Αριστεροί, και ειδικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, το έδειξε η Ιστορία της Χώρας ΜΑΣ ! Εσείς τι είσασται ;; Των εύκολων/ευκόλων λύσεων ;; Ψάρια του γλυκού νερού;, του ενυδρείου ;; ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ !!! Δεν λέμαι να συμφωνείται με την σημερινή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλοίμονο, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! .... και αυτό ΜΑΣ πάει μποστά στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡTHΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !!! .... ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΕΜΠΡΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Κατ' Εμάς, και με Απλά Απλοποιημένα Λόγια: Οποιος μιλά για "εθνικό" νόμισμα, επιστροφή σε δραχμή, μαλακό Ευρὠ κ.α., ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του Ντόπιου και Ξένου Παράγωντα, την Αιτία του ΚΑΚΟΥ ΜΑΣ !! Και όλοι τους το βγάζουν από κάποιο "ιδεολογικό" άλλλοθι ! Το ότι η φασιστική ιδεολογία με "πατριωτικό" μανδύα παίζει και έπαιζε ανέκαθεν τον Ξένο και Ντόπιο Ανθελληνικό παράγωντα, το ξέρει ο κάθε αγγγράμματος Ελληνας, (άραγε ποίοι την ψηφίζουν ; οι άρρωστοι ;; οι ψεκασμένοι ;;), όσο αναφορά την "Αριστερή" ιδεολογία για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτόμασται εμείς, και λέγουμαι σαυτούς, η Αριστερά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, μήπως σήμερα ο Διεθνισμός περνά μέσα από την ... Οικονομία ;;; Μήπως σήμερα τα ΟΠΛΑ είναι ΑΛΛΑ χωρίς να 'χουμαι πετάξει τα άλλα ΟΠΛΑ ;;; Θυμίζουμαι, ότι και ο Δημητρώφ, θα μπορούσε να έφευγε από την Ναζιστική Γερμανία (υπόθεση πυρκαγιάς Ραιχσταγ), αλλά έμεινε στην στημένη δίκη των Ναζί, πάλεψε και ΝΙΚΗΣΕ, είχε παράλληλα και όμως ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ MAZI TOY !!! Εσείς "ζείται" με τσιτάτα του Κάρολου,του Φριδερίκου, του Βλαδίμηρου ! Δεν βλέπεται ούτε το Συγκεκριμένο αλλά και ούτε το Αφηρημένο της Κινήσεως ! Δεν βλέπεται ούτε το Γενικό αλλά και ούτε το Ειδικό ! Πράγμα που αυτομάτως σας φέρνει σε αντίθεση με τους άνω τρείς !!! Βρίζεται την Σοσιαληδημοκρατία, ενώ δράται ακριβώς σαν αυτή ! Διαβάστε και αναλύσται την ιστορία της Σοσιαλιδημοκρατίας στην Γερμανία και την διάσπαση της (πότε ἀραγε ;), που εἰτανε μία από της αιτίες να έρθεί ο Ναζισμός στην Γερμανία (NSDAP, αναλύσται τα αρχικά αυτού του κόματος) δέσται την Αιτιότητα ! Φοβόσασται ;; Τί ;; ή μήπως ""γεννηθείκαται" γονατιστοί στην ψυχή και στο πνεύμα, μέσα από την κοιλία της Μάνας σας ;;(λόγο του μεταεμφυλιακού συστήματος)" ;; Πως συλλογάσται ;;; Ελεύθερα ;; Μάλλον όχι ! Μήπως ζείται με το Κισμέτ της κακομοιριάς, του κατατρεγμένου ;;; Η Αριστερά, οι Αριστεροί, και ειδικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, το έδειξε η Ιστορία της Χώρας ΜΑΣ ! Εσείς τι είσασται ;; Των εύκολων/ευκόλων λύσεων ;; Ψάρια του γλυκού νερού;, του ενυδρείου ;; ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ !!! Δεν λέμαι να συμφωνείται με την σημερινή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλοίμονο, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! .... και αυτό ΜΑΣ πάει μποστά στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡTHΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !!! .... ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΕΜΠΡΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή