Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Χρυσαυγίτες σωματέμποροι στο σκαμνί του κατηγορουμένου

Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος» αποκάλυπτε στην ιστοσελίδα του «Κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός-ξεπλύματος μαύρου χρήματος- χρηματοδότηση Χρυσής Αυγής».

Εγραφε τότε συγκεκριμένα ότι οι επιχειρήσεις «ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ» & «Αττικοί Φούρνοι», των αδελφών Αντώνη Άγγελου Γιαννακόπουλου, είναι βιτρίνα για να ξεπλένονται χρήματα από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών, από τα στριπτιτζάδικα και από τα «ραντεβού για μασάζ».


Τώρα από την «εφημερίδα των Συντακτών» μαθαίνουμε ότι «Ενα από τα μεγαλύτερα διεθνή κυκλώματα σωματεμπορίας, που αποκαλύφθηκε χάρη και στις κινήσεις της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας, δικάζεται εφτά ολόκληρα χρόνια μετά την εξάρθρωσή του μέσα στη σιωπή, ενώ οι βασικοί κατηγορούμενοι συνεχίζουν κανονικά τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Οι κατηγορούμενοι, που εμφάνιζαν πλούσια εγκληματική δράση από το 2006, παρέμεναν ασύλληπτοι και καταζητούμενοι, για να τεθούν τελικά υπό κράτηση το 2008». Προφανώς αναφέρεται στην περίπτωση που είχε καταγγείλει  το Δίκτυο Σπάρτακος όπως προκύπτει απ' την ανάγνωση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη αυτής της ιστορίας.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου