Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Συριζαία πρώην μέλος του ΚΚΕ μας γράφει ...

Είναι ακατανόητη η στάση του μπλοκ σας εδώ και καιρό ενάντια στον Σύριζα, την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να μας απαλλάξει από μια κυβέρνηση δέσμια του ΔΝΤ και της Μέρκελ που έχει φτάσει στα όρια απελπισίας τον ελληνικό λαό.

Συναγωνίζεστε τον Ριζοσπάστη που έχει μονοδιάστατο μέτωπο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα μισά άρθρα του στέφονται εναντίον του. Δημοσιεύεται όλες τις συνεντεύξεις του Κουτσούμπα, ενώ προσπερνάτε όλες τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Έχετε καταντήσει ένα δεκανίκι του ΚΚΕ. 



Για σκεφτείτε το  παιδιά του Β.Κ αν έχετε λόγο ύπαρξης αφού υπάρχουν πολλά μπλοκ που κάνουν καλύτερα αυτή την δουλειά απ’ ότι εσείς.

Η μόνη ελπίδα για τον λαό μας είναι να ενισχυθεί αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ και αν είναι δυνατόν να βγει αυτοδύναμος στις εκλογές. Η στάση που κρατάει το ΚΚΕ και δυστυχώς υποστηρίζεται κι εσείς δίνει ανάσες στην κυβέρνηση.

Εχουμε αδυναμίες στον Σύριζα και δεν το κρύβουμε. Ελάτε όμως μαζί μας και θα παλέψουμε να τις διορθώσουμε. Ποιο επαναστάτες είστε εσείς από οργανώσεις όπως η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας που ασκεί κριτική σε πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της στον ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της κυβέρνησης;

Με συντροφικούς μελαγχολικούς χαιρετισμούς γιατί ξέρω ότι θα προσπεράσετε την άποψη μου.

65αρα Συριζαία, πρώην μέλος για δεκαετίες του ΚΚΕ


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_114.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου