Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον πίθηκο της zougla.gr θα είναι τα παγιδευμένα στελέχη του



Το κίτρινο υποκείμενο των διαπλεκομένων Μάκης,  έχει μια συγκεκριμένη τακτική: Σε όλες τις ''δημοσιογραφικές επιτυχίες'' του τις υποθέσεις τις διαχειριζόταν σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο προετοίμαζε συστηματικά και με δόσεις προαναγγελίας σκανδάλων το ακροατήριό του (προγεύσεις αποκάλυψης, πιέσεις που δέχεται για απόκρυψη, προβολή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον), έτσι ώστε να κεντρίσει στο έπακρο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το...  κυρίως ''σκάνδαλο'' (αιφνίδια διάρρηξη των επικρατούντων ηθικών στερεοτύπων).

Στο δεύτερο στάδιο  παρουσίαζε το γεγονός (παρουσίαση των ντοκουμέντων), το σκάνδαλο καθαυτό .

Στο τρίτο στάδιο ήλεγχε τα απόνερα της παρουσίασης (διαφύλαξη του σαρκίου του από αστικές, ποινικές και ηθικές ευθύνες).  
Στο τρίτο στάδιο πολλές φορές είχε μια συγκεκριμένη μεθόδευση: Παγίδευε το θύμα του ή ομοτεχνούς του ή συντρόφους του ή άτομα με κύρος στην κοινή γνώμη, σε μια καταδίκη του σκανδάλου, δίχως να γνωρίζουν τα συγκεκριμένα άτομα το βάθος και την έκταση των ακριβών γεγονότων και, κυρίως, αιφνιδιάζοντάς τα. 
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι το ίδιο έπραξε και με το  ερωτικό σκάνδαλο, που ακουμπά τον ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη  
του έχουν παγι

δευτεί εκ προοιμίου!
Η απάντηση πρέπει να είναι μία: Χιλιάδες αγωγές στον πολιτικό εκβιαστή!!!

Οδόφραγμα






1 σχόλιο:

  1. για τον αναμάρτητο πίθηκο υπάρχει και το μάτι του κυρίου όταν γίνει ένα λάθος από τους πιθήκους τότε αναλαμβάνει το διευθυντήριο το οποίο είναι αόρατο, άοσμο, άχρωμο και ο προϊστάμενος του φορτώνει και τα υπόλοιπα αυτό είναι νομοτελειακό και κάθε πιθηκικούς κάποτε κάνη ένα λάθος τότε δεν τη βρίσκει από το σύριζα η οιοδήποτε κόμμα αλλά από τον μέγα προϊστάμενο ων τα πάντα ορά που πρέπει να ευχαριστούν που τους
    αφήνουν και υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή