Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

(Επαναδημοσίευση) - Για τον κυρ Μάκη



Κάθε φορά που αναγκάζομαι λόγω της ιντερνικής  ανοησίας του Μάκη, να επανέρχομαι σε όσα τον αφορούν, θυμάμαι κάτι πολιτικούς-ρετάλια της μεταπολίτευσης που έβγαιναν στο μπαλκόνι και τους φώναζε από κάτω ο κόσμος «Πέτρο μαλάκα ήρθαμε για πλάκα;».


Θεωρώ πώς το σχετικό σλόγκαν του πάει κουτί. 
Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης γιατί αισθάνομαι ότι υποβαθμίζω τη νοημοσύνη των αναγνωστών. Απλά αναρωτιέμαι πόσο αδίστακτος κακοποιός μπορεί να είναι ένα τέτοιος τύπος, όταν εκμεταλλευόμενος  , την <<δημοσιολογούσα>> ισχύ του προσπαθεί να ξανακερδίσει -εάν την είχε ποτέ- την εμπιστοσύνη του κόσμου.



Γνωρίζει πολύ καλά την ώρα που με δείχνει ως υπεύθυνους για την κρίση δευτεροτριτοκλασάτα λαμόγια, οι φίλοι  και χρηματοδότες τους (π.χ. Μπόμπολας 18.000.000 ευρώπουλα) συνεχίζουν την λεηλασία της χώρας΄- κι αυτός... μόκο!  Επομένως ή θεωρεί τους αναγνώστες του ηλίθιους, ή έχει απολέσει κάθε ίχνος ψυχραιμίας, γνωρίζοντας ότι για τον ίδιο και πολλούς ομοίους του πλησιάζει η ώρα της κρίσης. 

Από τη στιγμή που πέτυχε τον στόχο του να πλουτίσει, κουβαλώντας τα σκατά και τη λάσπη της διαπλοκής, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απύθμενη εξουσιαστική βουλιμία του -τρέμει την ασημαντότητα της ύπαρξής του - αναρωτιέμαι τι διάβολο θέλει και συνεχίζει.
Άλλωστε ό, τι τραβάει η ψυχή του ανθρώπου διαθέτει η Εκάλη.

Το χειρότερο είναι ότι ενώ αυτοκαταγγέλθηκε ως μαλάκας δημόσια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του εκπομπών, για συγκεκριμένες περιπτώσεις επιχειρηματιών, των οποίων τις αδυναμίες εκμεταλλεύτηκε ο χοντρός συνέταιρός του <<εν αγνοία του>> , επιμένει να μας... ενημερώνει και διαφωτίζει!!!! 


Ουστ, ρέ!

Εκδορεύς

Παραποιητική απόδοση του κειμένου του  Για τον κυρ Θέμο (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου