Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Θα ζητήσετε τώρα συγνώμη κ. Γεωργιάδη από τον ανασφάλιστο ασθενή που πέταξαν έξω από χειρουργείο;

σ.σ.netakias = τελικα τα Κοινωνικά Ιατρία είναι η μόνη Πρωτοβάθμια Υγεία στην Ελλάδα μετά το Πλιάτσικο της Συγκυβέρνησης στην περιουσία του Ελληνικού Λαού. Διάβασε πριν ψηφίσεις  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θα ζητήσετε τώρα συγνώμη κ. Γεωργιάδη από τον ανασφάλιστο ασθενή που πέταξαν έξω από χειρουργείο;

Δίνουμε στη δημοσιότητα σήμερα την επιστολή του 54χρονου ανασφάλιστου καρδιοπαθή ασθενή  Γ.Δ., το πρόβλημα του οποίου αναδείξαμε την προηγούμενη βδομάδα για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα υγείας του, και στην  οποία περιγράφει ακριβώς πως και πότε συνέβησαν τα γεγονότα στον Ευαγγελισμό,ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

   
Θυμίζουμε ότι...

ο ανασφάλιστος ασθενής μας στις 07/05/2014 εκδιώχθηκε από τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός λίγο πριν ξεκινήσει η χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση απιδινωτή που ήταν απαραίτητος για την ζωή του. Διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.mkiellinikou.org/2014/05/13/nosokomeio/
 
Το Υπουργείο Υγείας αλλά και ο Υπουργός Υγείας προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή και με 3 (!) συνεχή δελτία τύπου να ρίξουν λάσπη σε εμάς προσωπικά, μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ το πρώτο, το δεύτερο εδώ και το τρίτο εδώ.
    
Το Υπουργείο Υγείας επιχείρησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να περάσει την γραμμή ότι εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την όλη ιστορία και ότι δεν υπήρξε καν θέμα διωγμού του ασθενούς από το χειρουργείο αλλά ότι όλα ήταν αποκυήματα της φαντασίας μας. Παρουσιάζουμε βίντεο του Υπουργού Υγείας που είπε σε πρωινή εκπομπή το Σάββατο 17/05/2014 ότι είμαστε ψεύτες – για άλλη μια φορά – και ότι παραπλανούμε.
 
Παράλληλα  παραθέτουμε την επιστολή του ασθενή μαζί με την υπεύθυνη δήλωση που τον έβαλαν να υπογράψει στις 07/05/2014, λίγο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, και αφήνουμε τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το τι πραγματικά έχει συμβεί.
 
Επιστολή ασθενή
Και εδώ η υπεύθυνη δήλωση του στις 07/05/2014, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.
 
Υπεύθυνη δήλωση ασθενή προς τον Ευαγγελισμό
Αν ο οποιοσδήποτε αμφισβητεί την γνησιότητα αλλά και την αλήθεια του περιεχομένου σε αυτή την επιστολή ας ζητήσει την επέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να γίνει διερεύνηση της υποθέσεως από την Ελληνική δικαιοσύνη.  Η ζωή του ασθενούς τέθηκε σε κίνδυνο και αντί κάποιοι να ζητήσουν συγγνώμη προσπαθούν να εμφανίζουν αυτά τα περιστατικά σαν  αντιπολιτευτικά γεγονότα σκορπίζοντας ψέματα και λάσπη για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Το ΜΚΙΕ έχει ένα και μόνο κίνητρο, την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, έξω και πέρα από κάθε κομματικό μηχανισμό.  Ακόμη για το θέμα  που σε συνέντευξή του ο Υπουργός λέει ότι δεν επιλέξαμε  να συνεργασθούμε μαζί του,  του υπενθυμίζουμε ότι κάθε περιστατικό που έφθασε από το γραφείο του αντιμετωπίσθηκε άμεσα με τον ίδιο ισότιμο τρόπο που ακολουθούμε προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, ενώ οι  δικές μας εκκλήσεις διεκπεραιώνονται μόνο εάν δοθεί μεγάλη δημοσιότητα.
    
Θα ζητήσει τώρα συγνώμη ο Υπουργός Υγείας ή θα διαψεύσει και τον ίδιο τον ασθενή;
Τέλος ο ασθενής μας ζήτησε με επιμονή – και οφείλουμε να το σεβαστούμε – να δημοσιεύσουμε και τις ευχαριστήριες επιστολές του προς την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, τους θεράποντες γιατρούς του στον Ευαγγελισμό και προς εμάς.



ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

"olympia" μέσω Σίβυλλα 

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8614.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου