Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Γιατί να μη συμβεί κι αυτό;…(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

marinakis-moralis-kokalis-6602

Πόσο ν’ αντέξει το στομάχι χωρίς να ξεράσει ό,τι κυκλοφορεί μέσα του;
Πόσο ν’ αντέξει, όταν η μπόχα δεν κρατιέται πια και κατακλύζει τον…

περιβάλλοντα χώρο;

Από τον Μαζεστίξ στο toixo-toixo

Ίσως έχετε ήδη πληροφορηθεί ότι για… δήμαρχος Πειραιά κατεβαίνει ο αντίπρόεδρος του Ολυμπιακού και -όλως τυχαίως- πρόεδρος του εξαμβλώματος που ονομάζεται Ελληνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Σούπερ-Λίγκα), Γιάννης Μώραλης, έχοντας στο πλάι του ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τον Πέτρο Κόκκαλη και τονΒαγγέλη Μαρινάκη!!!
Είναι τρελοί που κατεβάζουν συνδυασμό… “Ολυμπιακού” για να πάρει τη δημαρχία;
Καθόλου τρελοί δεν είναι. Δυστυχώς, καθόλου τρελοί.
Το κακο είναι πως ξέρουν πως θα βρουν στήριξη από ένα μεγάλο κομμάτι του Πειραιά.
Ξέρουν πως έχουν βάσιμες ελπίδες ακόμη και για να βγουν πρώτοι.
Είναι τόσο σάπια η ελληνική κοινωνία, ώστε είναι ικανή να κάνει ακόμη και αυτό.
Ένα μεγάλο μέρος άλλωστε της ελληνικής κοινωνίας (συνεπώς και της πειραϊκής) στηρίζει δυο εγκληματικές συμμορίες με συνέπεια.
Πρώτον, την εγκληματική συμμορία Σαμαρά, που ληστεύει τον Έλληνα πολίτη φάτσα-φόρα και, αν δεν το δεχτείς με το καλό, θα το δεχτείς και με το… κακό.
Δεύτερον, την εγκληματική συμμορία Χρυσή Αυγή, που δολοφονεί, κακοποιεί, εκβιάζει και εκτελεί “συμβόλαια” κατ’ εξακολούθησιν.
Επομένως γιατί να κωλώσει η πειραϊκή κοινωνία να στηρίξει και τρίτη εγκληματική οργάνωση;
Να ‘ναι καλά και το τεράστιο μανιάτικο λόμπι του Πειραιά, που είναι ικανό για τα πάντα. Οι Μανιάτες, εκτός από τον Καποδίστρια, κατέστρεψαν και τον Πειραιά. Ένα τεράστιο δίκτυο μπράβων, νονών, μπάτσων, μιζαδόρων, ρουσφετιών, κλεφτρονιών, εκβιαστών και φασιστών (με καταγωγή απ’ τη Μάνη σε συντριπτική πλειοψηφία) έχει κάνει κατάληψη στις περιοχές γύρω απ’ το λιμάνι και κάνει κουμάντο δεκαετίες τώρα, καταστρέφοντας το μεγάλο λιμάνι της χώρας και καθηλώνοντάς το από κάθε άποψη.
Δεν αμφιβάλλω λοιπόν πως ο Μανιατοκρατούμενος Πειραιάς (μετά τα μονοκούκια που έδινε παραδοσιακά σε Μαντούβαλους και Μιχαλολιάκους και μετά τα υψηλότατα ποσοστά της Χρυσής Αυγής) είναι ικανός να αναδείξει στη δημαρχία του Πειραιά ακόμη και την εγκληματική οργάνωση “Παράγκα”!
Γιατί αναρωτιέστε που την ονομάζω εγκληματική οργάνωση, όπως τη Χρυσή Αυγή και το Σαμαρικό τσίρκο;
Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η οργάνωση “Παράγκα” που έχει φάει τα σωθικά του ελληνικού αθλητισμού σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα, χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό και απίθανο μέσο για να επικρατήσοει με τρόπο και διάρκεια και ένταση, όπως δεν έχει γίνει πουθενά αλλού, πουθενά στον κόσμο, στο χώρο του ποδοσφαίρου;
Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η σέχτα μαφιόζων που έχουν διαλύσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), επιβάλλοντας το νόμο του χρήματος που κλείνει στόματα και των όπλων που κλείνουν σπίτια;
Πώς λέγονται αυτοί που χρησιμοποιούν ένα στρατό οπλισμένων κάφρων ικανών ακόμη και να σκοτώσουν (λέγε με και “Θύρα 7″- τροφοδοτώ με μέλη συνδέσμων μου και τη Χρυσή Αυγή), προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του αφεντικού;
Πώς λέγονται αυτοί των οποίων οι αντίπαλοι εξοντώνονται ηθικά, επικοινωνιακά, οικονομικά και, όταν δε φτάσει αυτό, βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους ανατιναγμένα από γκαζάκια;
Πώς λέγονται αυτοί που με όρους και μεθόδους Νονών της Νύχτας έχουν κάνει κατάληψη στο πιο δημοφιλές σπορ της χώρας και έχουν κάνει τα δύο τρίτα των Ελλήνων να σιχαίνονται ακόμη και να το βλέπουν;
Πώς αλλιώς λέγονται αυτοί, αν όχι εγκληματική συμμορία;

Βγάλτε τους δημάρχους, στήστε κι ανδριάντες

Ο Γιάννης Μώραλης, με καριέρα στη… Θύρα 7, με περγαμηνές όπως σφουγγοκωλάριος του κάθε φραγκάτου χάχα που βιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μεπροσόν την πλήρη διάλυση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως πρόεδρος της Σούπερλιγκ, διεκδικεί τη δημαρχία του πειραιά με αξιώσεις.
Δίπλα του ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του αρχιερέα Σωκράτη, ιδιοκτήτη της Ελλάδας επί σειρά ετών, πρόεδρος και ο ίδιος για κάποια χρόνια στην ΠΑΕ, υπεύθυνος κι αυτός -στο μέτρο των λιγοστών δυνατοτήτων του- για τις ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες δύο δεκαετίες σχεδόν. Προσόν του ότι είναι γιος εκείνου που έστηνε πρωταθλήματα, είτε με το χρήμα είτε με ίντριγκες είτε με τη βία είτε με την τρομοκρατία. Πάντοτε όμως με πλήρη πολιτική κάλυψη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που απέδειξε πως “τελικά υπάρχουν και χειρότερα κι από τον Σωκράτη Κόκκαλη”!
Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει ακόμη και φιλάθλους του Ολυμπιακού να τον βλέπουν και να σιχτιρίζουν την ώρα και τη στιγμή που ο πατέρας τους τούς έκανε Ολυμπιακούς.
Ο άνθρωπος-αναπαράσταση του κόσμου της Νύχτας στο ποδόσφαιρο, που είχε στενό του συνεργάτη τον… Μπέο! (Τον Μπέο που κατεβαίνει κι αυτός για δήμαρχος Βόλου- θου Κύριε!)
Ο άνθρωπος που κατάφερε με την αθλιότητά του να διώξει από τη χώρα ένα διαμάντι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Τζιμπρίλ Σισέ, και να δυσφημίσει τη χώρα όσο λίγοι, με την μαφιόζικη συμπεριφορά του.
Και γιατί να ελπίζω ότι δε θα εκλεγούν και δήμαρχοι αυτά τα αποβράσματα;
Η πρώτη θα ‘ναι ή η τελευταία εγκληματική συμμορία που θα εκλεγεί;
Στη Νότια Ιταλία και επισήμως εδώ και δεκαετίες ψηφίζουν ως δημάρχους τους αρχηγούς της Καμόρα;
Γιατί όχι κι εδώ;
Καλύτεροι είμαστε;
ΥΓ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σύλλογο και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Με τη Μαφία και την καφρίλα έχω πρόβλημα.
Έχω άλλωστε πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά σιχαίνονται τις μεθόδους των Μαφιόζων.
Έχω πρόβλημα με την ιδεολογία της επικράτησης με κάθε τρόπο, με την ιδεολογία του“αφού μπορούσε, καλά έκανε”, την οποία διδάσκει επί 20 σχεδόν χρόνια αυτή η εγκληματική συμμορία που ονομάζεται “Παράγκα”
http://paganeli.wordpress.com/ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου