Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Δημήτρης Πουλικάκος τραγουδά: Δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη





Ο Δημήτρης Πουλικάκος δεν ήταν ποτέ ένας καλλιτέχνης, που παρακολουθούσε εξ΄αποστάσεως την κοινωνία.
Όπως δημοσιεύει η μηχανή του χρόνου, το βράδυ της Παρασκευής  (24/1) στο Gagarin, αιφνιδίασε και καταχειροκροτήθηκε, τραγουδώντας ένα νέο κομμάτι: "Το όνειδος του Αδώνιδος".

Ο στίχος «δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη», άρεσε και σίγουρα μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία. Ο Πουλικάκος  άρχισε να το τραγουδάει μόνος  με την κιθάρα του.





Τα μέλη του συγκροτήματος «Κάτω από το δέντρο» που τον συνόδευαν, στην αρχή ξαφνιάστηκαν από τη μουσική έμπνευση του Μήτσου και μετά από λίγο τον ακολούθησαν. Ήταν μια αυθόρμητη παρέμβαση, που θα συζητηθεί.
Στο κατάμεστο Gagarin, ο Πουλικάκος γιόρτασε τα 49 χρόνια του στη μουσική.Μαζί του ήταν ο αχώριστος φίλος του Δημήτρης Πολύτιμος και δεκάδες μουσικοί από τη μεγάλη πορεία του στη ροκ σκηνή.
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά που είχε παλμό, τρομερές μουσικές και πρωτότυπες διασκευές από όλο το φάσμα του ροκ ν ρολ.
Ο πατριάρχης του ελληνικού ροκ είναι παρών και όχι μόνο καλλιτεχνικά. Στα 71 του παραμένει ακμαίος και δικαιούται να τραγουδάει με τη συγκλονιστική του φωνή: δε θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη.
Είναι το τραγούδι του χειμώνα!  Σημ. Για την ιστορία, να αναφέρουμε τις συμμετοχές: MAGIC DE SPELL, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, MODE PLAGAL, LAST DRIVE, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΤΕ
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/o_dhmhtrhs_poylikakos_tragoyda_ston_adwni_den_tha_arrwsthsoyme_pote_koyfala_gewrgiadh.2612669.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου