Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

(Το θράσος της αρχηγού της οικογένειας των χαραμοφάηδων)! Η Ντόρα μιλά για χαραμοφάηδες

 Η Ντόρα μιλά για χαραμοφάηδες
Σε σειρά ρητορικών ερωτήσεων επιδόθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.
Η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σημείωσε σε τοποθέτηση της πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν προσλάβει όλους όσους απολύονται από το Δημόσιο. "Θέλει χαραμοφάηδες στο Δημόσιο; Ναι ή Όχι;" αναρωτήθηκε η "ψηλή.
Αυτό πάντως που δεν είπε, είναι τι να κάνουμε με τους χαραμοφάηδες της πολιτικής, που τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια και προκοπή δεν είδαμε


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/politiki/story/372352/i-ntora-mila-gia-haramofaides#ixzz2lBn6Yd5A

1 σχόλιο:

  1. η κυρία χαραμοφάι(που και για πόσο καιρό έχει δουλέψει αλήθεια ? είπε οτι ήταν εργαζόμενη στο Υπ. Πολιτισμού για κάποια χρόνια. Αυτό που δεν μας είπε είναι αν πήγε ποτέ και αν μπήκε με ΑΣΕΠ), τολμάει να μιλάει για χαραμοφάηδες στο Δημόσιο. αυτή που σε 1-2 χρόνια στο Δ.Αθήνας προσέλαβε πάνω απο 3000 εργαζόμενους με συμβάσεις ομηρίας για να τους εκβιάζει σε κάθε εκλογική διαδικασία. Οι ουρές που έχει αφήσει μέχρι και σήμερα με την ομηρία στους εργαζόμενους που προσελάμβανε με οτι σύμβαση μπορεί ο καθένας να σκεφθεί, συνεχίζετε, με τα ατέλειωτα δικαστήρια για να εξασφαλίσουν οι όμηροι της τη δουλειά-το μεροκάματο. Μετά τις προσλήψεις ως Δημάρχου, αναλάμβανε να τους καθαρίζει σιγά-σιγά ως βουλευτής ή υπουργός νίπτοντας τας χείρας ... Τώρα αν κάποιοι και απ΄αυτούς είναι χαραμοφάηδες, ας ψαξει να τους βρει στα ιδιαίτερα γραφεία της. Εκεί που τους "αποσπούσε απο το Δήμο, φεύγοντας. Γνωρίζει πολύ καλά απο τους χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή