Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ξάνθη: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 2ο όροφο

Ξάνθη: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 2ο όροφο
Τέλος στη ζωή του κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής στην οποία διέμενε απειλούσε να βάλει ένας άνδρας στην Ξάνθη.

Ήταν λίγο μετά τις 14.30 όταν βγήκε στο μπαλκόνι οικοδομής η οποία βρίσκεται στην περιοχή που βρίσκονται τα καφέ μπαρ της Ξάνθης, αρχίζοντας να φωνάζει πως θα πηδήξει. Γείτονες και πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο έμειναν άφωνοι, καλώντας σε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης καθώς και αστυνομικοί. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, ενώ ο διευθυντής της Π.Υ. Ξάνθης μετέβη στο σημείο, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι επιχειρώντας να μεταπείσει τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια κατέφτασε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης.
Ο άνδρας πείστηκε να αλλάξει γνώμη μπαίνοντας ξανά μέσα στο σπίτι, με τους άνδρες της Αστυνομίας να τον οδηγούν στο Τμήμα.
Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών, χωρίς μέχρι στιγμής αυτό να μπορεί να διασταυρωθεί πλήρως. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Στο σημείο έφτασε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, ενώ έξω από την οικοδομή συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/374658/xanthi-apeiloyse-na-aytoktonisei-peftontas-apo-ton-2o-orofo#ixzz2lkldRMOw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου