Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

(Φοβερόοοοοοο)... Ένα άκρο, δύο άκρα, τρία άκρα, όσα χρειαστούν βρε αδελφέ, για να σώσουμε την καρέκλα την ιερά !!!


Οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του κυανοπράσινου κόμματος της μυστακοφόρου Μεγάλης Αδελφής Καγγέλας, θεωρείται “άκρο” και χρήζει παλουκώματος από τον Βλαντ τον Παλουκωτή, τον ορθόδοξο αδελφό μας. Δημοκρατία έχομεν. Καταλαβαρδούγκος;


Έχει πραγματικά πάρα πολύ πλάκα η λεγόμενη… “θεωρία των δύο άκρων” που εκτοξεύεται από στελεχάρες του ακροδεξιού μορφώματος που ονομάζεται “Νέα Δημοκρατία”, αλλά θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται “Πολιτική Άνοιξη 2.0″.

Να με συμπαθούν όσοι σκοπεύουν να ψηφίσουν ΝΔ από κεκτημένη ταχύτητα (διότι εμείς αγάπη μου, εδώ στην Μέσα Παπαβούκλιανη, ψηφίζουμε μόνο Κωλομπαρίδη), αλλά κόμμα με Βοθρίδα, Μπουμπουκίδα, Φαύλο Κρεμμυδιώτη κ.α σε θέσεις “κλειδιά” και το σαμάρ’ της Αφέντρας Καγγέλας με το μαστίγιο να παριστάνει τον πρωθυπουργό, δεν ονομάζεται σύγχρονο Ευρωπαϊκό συντηρητικό κόμμα.

Τελειωμένη Λεπενική ακροδεξιά κέκληται ω φίλτατε Πολυθρονίδα.

Βέβαια, αν τώρα μετρήσουμε και το αποτέλεσμα του γάμου ΠΟΛ.ΑΝ. 2.0 και ΜπενυΣΟΚ, μπορείς να το πεις και δεξιό το μόρφωμα. Παράρτημα των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών ένα πράμα.

(Καλά ρε, ξαναήρθαν οι Βαυαροί; Παρέα με τους Πρώσους αυτή τη φορά; Πα, πα, πα… τουλάχιστον κάνουν που κάνουν πλιάτζικο και γενοκτονία, ας αφήσουν κανένα μετα-νεοκλασικό κληρονομιά για τις επόμενες γενεές…)

Και φυσικά ένα ακροδεξιό μόρφωμα όπως το ΝΔΣΟΚ, ψάχνει κάποιο τρόπο να εκβιάσει τους πληβείους, ώστε να το ψηφίσουν σαν μόνη λύση έναντι των υπόλοιπων “μιασμάτων”.

Την στιγμή που η χώρα καταστρέφεται.

Την στιγμή που η ανεργία έχει φτάσει το 30%.

Την στιγμή που το χρέος παρά την “βοήθεια” (βλ. έντοκα δάνεια), αυξάνεται, ΔΕΝ μειώνεται.

Άρα κάποιος τρόπος έπρεπε να βρεθεί για να κατασυκοφαντηθεί το σύνολο των αντίθετων φωνών. Αφού λοιπόν με την βοήθεια πιέσεων από τις ΗΠΑ, ΕΕ και του Εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ, έγινε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια με τους ναζιστές προδότες των χρυσαβγών, ένας γλόμπος άναψε πάνω από την γκλάβα του Φαήλου.

(Στην Ελλάδα που έχασε κοντά ένα εκατομμύριο στον πόλεμο και την κατοχή, να έχουμε οπαδούς του ψυχανώμαλου Χίτλερ. Δοσιλογόσποροι του κερατά).

Με εφαλτήριο τους προφυλακισμένους ναζιστές των χρυσαβγών, αποκαλούμε σιγά – σιγά “άκρα”, όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς αντιπάλους. Μόνο το ΝΔΣΟΚ, το κόμμα της Μεγάλης Αδελφής είναι αποδεκτή επιλογή.

Ένα de facto μονοκομματικό κράτος είναι η λύση για την σωτηρία της πατρίδος, που στην περίπτωση του ακροδεξιού ΝΔΣΟΚ ταυτίζεται με την καρέκλα και τα προνόμια της κυανοπράσινης συμμορίας που έφερε την Ελλάδα εδώ που είναι τώρα.

Άραγε η συνισταμένη των Ελλήνων πληβείων θα είναι ένας άνθρωπος με στοιχειώδη κοινή λογική που θα στείλει το ΝΔΣΟΚ στο 15% στις Ευρωεκλογές του Μαΐου του ’14; (Εκτός αν γίνει εκτεταμένη νοθεία).

Ή θα αποδειχθεί πιο διανοητικά καθυστερημένος και από Γερμανό αναγνώστη της Bild, δίνοντάς στην ακροδεξιά (με εσάνς Μπένυ) των δοσίλογων, ποσοστά που να δικαιολογούν την παραμονή τους στην εξουσία;

Ίδωμεν.

Εν τω μεταξύ, διαβάστε και αυτό από τον Γ. Δελαστίκ που εντάσσεται στην ίδια στρατηγική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου