Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης: "Τα παιδιά της Χ.Α. ήρθαν από την ΟΝΝΕΔ" Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/09/blog-post_8129.html#ixzz2fvwIbwkk

Προσκαλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του Star, ήταν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ  και ρωτήθηκε για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Εκεί είπε αυτό, που όλοι ξέρουμε, αλλά δεν το ομολογεί η κυβέρνηση και το ίδιο κόμμα της ΝΔ.

Ο Καρατζαφέρης, μας είπε ότι το 1996, όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ, αποχώρησαν νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ, και πήγαν στην οργάνωση της Χ.Α. Μάλιστα ο ίδιος προσφέρθηκε, τότε, να πάρει πρωτοβουλίες για να επανενταχθούν στην ΝΔ, όπως τελικά έκανε με τον Μάκη Βορίδη αλλά η τότε ηγεσία δεν ενδιαφέρθηκε..





Σε άλλο σημείο τη σύντομης παρέμβασης του, και ερωτώμενος πάνω σε ένα βίντεο που ο Κασιδιάρης εξυβρίζει αξιωματικό τη αστυνομίας, γιατί ο αστυνομικός δεν τον συνέλαβε, απάντησε γιατί προφανώς ο αξιωματικός ήταν φοβισμένος. Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι είναι προφανές μέχρι σήμερα, ότι ο Δένδιας και η  κυβέρνηση, δεν είχε "ξεκαθαρίσει" την στάση της απέναντι στην φασιστική οργάνωση. 

Το ξέρουν και οι πέτρες, δηλαδή ότι η αστυνομία "χάιδευε" την Χρυσή Αυγή, γιατί πίστευε ότι αυτή ήταν η βούληση της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/09/blog-post_8129.html#ixzz2fvw7HZt7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου