Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Θέλουμε πίσω τη ζωή μας! Θέλουμε πίσω τη χώρα μας! Θέλουμε πίσω το μέλλον μας! Paganeli Αρχική Εγώ, μαμά… Αναρτήθηκε από Corfu ως Χωρίς κατηγορία στις Ιουλίου 22, 2013 Rate This «Η Λετονία ποτέ δεν πεθαίνει, και σε γνωρίζω απ’ τα γόνατα, γονατισμένη», καιρός μεγάλων μεταρρυθμίσεων, ας κάνουμε λοιπόν κι ορισμένες αλλαγές στον εθνικό μας ύμνο, διότι με τον εθνικό μας ύπνο, για Λετονία πάμε. Και πάμε γρήγορα! Δεν έχει time out φέτος για τα… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » Γράψτε ένα σχόλιο Η φωτογραφία της ΝΤΡΟΠΗΣ !!!

Η φωτογραφία του Reuters/ Πανηγυρίζουν με την καταστροφή του λαού μας

Η φωτογραφία του Reuters/ Πανηγυρίζουν με την καταστροφή του λαού μας


“ Προκλητικοί γελούν και πανηγυρίζουν επάνω από τα συντρίμμια μιας χώρας, με τον…πόνο του ελληνικού λαού  ”

“Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις” λένε. H παραπάνω φωτογραφία του Reuters που κάνει το γύρο του κόσμου μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή αποκαλύπτει την αναλγησία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της λαομίσητης κυβέρνησής του.

Προκλητικοί και ανάλγητοι αυτοί που υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο που προσθέτει κι άλλη δυστυχία στους Έλληνες, που εξαθλιώνει κι άλλο τον λαό, που φέρνει τις απολύσεις, τον πόνο και την δυστυχία αλληλοσυγχαίρονται επειδή προσθέτουν κι άλλη φτώχεια και εξαθλίωση στους Έλληνες. .

Κι, όμως, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Στουρνάρας και τα υπόλοιπα υποκείμενα που ψήφισαν ΝΑΙ στη συνέχιση της καταστροφής γελούν και πανηγυρίζουν επάνω στον ανθρώπινο πόνο. 

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου