Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΚΑΝΑ κατά Ζαρούλια για την επίθεση στην κόρη του Δραγασάκη


Οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, λέγοντας ότι η συμπεριφορά της βουλευτού, είναι συμπεριφορά φασίστριας, μέλους ενός νεοναζιστικού μορφώματος, όπως η Χρυσή Αυγή, σημειώνουν ότι ''το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενή της, 'τραβούν την κουρτίνα' και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών'' του συγκεκριμένου χώρου.
Όπως υπογραμμίζουν ''η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στην συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ, και δικαιώνει την προ μηνών αντίδρασή μας σε σχετική επερώτηση για τον ΟΚΑΝΑ που είχε καταθέσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής''.
''Η παρακαταθήκη αίματος του λαού μας ενάντια στο φασισμό και οι δημοκρατικοί αγώνες του για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών, μας επιβάλλει ως καθήκον την υποχρέωση μας για σθεναρή και ανυποχώρητη αγωνιστική στάση ενάντια στον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία, απ’ όπου και αν εκφράζονται'' δηλώνουν οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ. Και καλούν ''να συντρίψουμε τους κήρυκες του μίσους και της μισαλλοδοξίας''.
Το επίμαχο βίντεο
Ζαρούλια για Δένδια και Δραγασάκη - Video Dailymotion

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/okana_kata_zaroulia_gia_thn_epithesh_sthn_korh_toy_dragasakh.2348982.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου