Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ε, όχι να μας κάνει μαθήματα "ορθής πολιτικής συμπεριφοράς" και ο Σίμος ...


Δεν έτυχε μέχρι τώρα να ασχοληθούμε αναλυτικά με τον βίο και την πολιτεία του  υπουργού προπαγάνδας Σίμου Κεδίκογλου.
Θα το κάνουμε σήμερα με αφορμή της δηλώσεις του με τις οποίες ζήτησε από τον Α. Τσίπρα να αποπέμψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του την Σοφία Σακοράφα και τον Βασίλη Διαμαντόπουλο.



Σύμφωνα με τον ίδιο φράσεις όπως «καλή αντάμωση στα γουναράδικα» και «κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων» παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας και είναι «συνθήματα εμφυλίου πολέμου».

Η απάντηση της Σ. Σακοράφα, όπως μας ήρθε σε μαιηλ απ’ το γραφείο της σημειώνει ανάμεσα στα άλλα: «Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε την αποπομπή μου από το ΣΥΡΙΖΑ!!!! Βρίσκεται σε λάθος εποχή ο κ. Κεδίκογλου. Τελείωσαν οι εποχές των προγραφών και των εκτοπίσεων αυτών που σκέφτονται διαφορετικά από την εξουσία».

Δεν θα μπούμε τώρα σε συζήτηση για το ποιος έχει εμφυλιοπολεμικά κατάλοιπα και προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα εμφυλίου πολέμου. 

Απλώς να θυμίσουμε στον Σ. Κεδίκογλου  την ανακοίνωση –που βλέπουμε στην φωτογραφία- όταν ο σημερινός αρχηγός του «τιμούσε» με την παρουσία του το «Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους εαμοκομουνιστές στην Πηγάδα Μελιγαλά». Αλλωστε ακόμα και σήμερα ο αρχηγός της Ν.Δ. έχει επιλέξει για το στενό του επιτελείο καραμπινάτους ακροδεξιούς και θαυμαστές της Απριλιανής χούντας.





http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου