Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

μικρές ανάσες


Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει στη μέση του.  Το blog συνέχισε και το φετινό δύσκολο χειμώνα τη δική του πορεία. Ανατρέχω σε περασμένες αναρτήσεις. Καθώς δεν πρόκειται για μονοθεματικό blog, αλλά με αναρτήσεις ποικίλλων, διαφορετικών ενδιαφερόντων, διαβάζω ξανά κάποιες από αυτές με προτάσεις θεατρικών παραστάσεων, με εικαστικές εκθέσεις, με προτάσεις καλών βιβλίων, με φωτογραφίες από γωνιές αυτής της πόλης που ακόμη αξίζουν την επίσκεψη και τις βόλτες μας, μοιράσματα προσωπικών σκέψεων και πολλών λέξεων και την ίδια ώρα είναι σαν να περνάνε δικές μου στιγμές μπροστά από τα μάτια μου...


Επιπλέον μοιραστήκαμε αφιερώματα σε ξεχωριστές προσωπικότητες, διαλέξεις και προσωπικές, οικολογικές (προστασία των σπόρων), πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες με όσους είχανε κοινό όραμα για να τις ενστερνιστούν. Ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, φεστιβάλ και εικόνες από τη ζωή και την τέχνη αυτής της πόλης. Δημιουργίες είτε σε μουσεία, είτε στους δρόμους της. Εφέτος ήταν και ο πρώτος χειμώνας, έπειτα από 6 χρόνια blogging, που το ιστολόγιο απέκτησε σελίδα και στο facebook.


Είναι καιρός για μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα. Εδώ κοντά θα περιπλανιέμαι, επιλέγω μόνο να κλείνω συχνότερα το pc, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε άλλα πράγματα, στιγμές στη θάλασσα, στους ανθρώπους μου.


Ξεχώρισα κάποιες αναρτήσεις από τους προηγούμενους μήνες, διαφόρων ενοτήτων του blog. Μέχρι να τα ξαναπούμε από εδώ, μπορείτε να περιηγηθείτε στις παρακάτω επιλογές, αν τις "είχατε χάσει" ή για να τις (ξανα)διαβάσετε.


Ακολουθούν επιλογές, νομίζω ότι αξίζουν την ανάγνωση σας : 


Αφιερώματα σε ξεχωριστές προσωπικότητες :




Θεατρικές παραστάσεις :
Ξεναγήσεις σε εκθέσεις Μουσείων :
Φωτογραφικές αναρτήσεις - προτάσεις περιήγησης στην πόλη:
Αισθητικό Δάσος Καισαριανής  βόλτα στη Μονή Καισαριανής 

Σκέψεις / Κείμενα :

Ευχαριστώ όσους κόντρα στο αναδυόμενο μίσος και στην ανοησία αυτής της εποχής, επιμένετε να διαβάζετε καθημερινά το ιστολόγιο. Αυτή η συμμετοχή σας είναι μια ελπίδα πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που ψάχνουν το διαφορετικό. 



Διακοπή λίγων ημερών για μικρές ανάσες.
Να είστε καλά, να περάσετε όμορφα, όπου κ αν θα βρεθείτε, ότι και αν θα κάνετε. Μέχρι να τα ξαναπούμε από εδώ, ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου