Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

(Πολύ καλό)! Ρατσισμός Ρε Φλώρε !!!

Η πρώτη καλλιτεχνική πρωτοβουλία μίσους και ρατσισμού είναι γεγονός!

nazi_artist

Καλλιτεχνική Φασιστική Πρωτοβουλία ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΕ ΦΛΩΡΕ

Καλλιτέχνες ανήσυχοι (για την καταστροφή της χώρας από τους αναρχοάπλυτους), ενώνουν τις δυνάμεις υπέρ του φόβου, του ρατσισμού και του μίσους κι εναντιώνονται στην αδελφοσύνη, την αλληλεγγύη και την κάθε ελευθερία της έκφρασης. (Μαζί μπορούμε να ρίξουμε την Ελλάδα μια για πάντα στο σκοτάδι)

Σας προσκαλούμε στην πρώτη δράση του Ρατσισμός Ρε Φλώρε, ένα μεγάλο υπερθέαμα στα Αστέρια Γλυφάδας, το Σάββατο 3 Αυγούστου, την οποία εμπνεύστηκαν, διοργάνωσαν και χρηματοδότησαν αποκλειστικά οι εφοπλιστές φίλοι μας, και φρόντισαν για…την παραγωγή και την προώθηση οι μιντιακοί φίλοι μας.

Το μπουκάλι θα κοστίζει 240 ευρώ για τέσσερα άτομα, ενώ το ποτό στο μπαρ 20 ευρώ.

Απευθυνθήκαμε σε φίλους και συναδέλφους, και όσοι από αυτούς έχουν αίσθημα ευθύνης για το καλό της πατρίδας, των αφεντικών μας και της νοοτροπίας του νεοέλληνα που μας έκανε πλούσιους, έσπευσαν να μας συμπαρασταθούν.

Συμμετέχουμε αναλαφάβητα:

Γιάννης Πλούταρχος

Νότης Σφακιανάκης

Σταμάτης Σπανουδάκης

Χρύσπα

Σταμάτης Γονίδης

Πέτρος Γαϊτάνος

Νίκος Καρβέλας

Αρτέμης (TXC)

Ματθαίος Γιαννούλης

Νίκος Βέρτης

Η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς

και Guest Star ο ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης

Σάββατο 3 Αυγούστου

ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Παραλιακή

Ώρα Έναρξης : 22.30

Προπώληση εισιτηρίων: Δεν υπάρχει, όποιος θέλει να έρθει κατευθείαν και να περάσει από το face control του μαγαζιού. Θα υπάρχει ανιχνευτής ελληνικότητας και φασιστόμετρο.

Όλα τα έσοδα θα τα μοιραστούμε μεταξύ μας, γιατί έτσι που πάνε τα μαγαζιά μας, σε λίγο θα παίζουμε μόνο μπροστά σε φοιτητές και δεν θα έχουμε να βάλουμε βενζίνη στα Cayenne μας





1 σχόλιο: