Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Το ΕΠΑΜ πειθάρχησε στην κυβερνητική απαγόρευση, και δεν κατέβηκε στην πορεία εναντίον του Σόιμπλε

Η σημερινή ανακοίνωση που διανεμήθηκε στους πυρήνες. 

*****
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ



Συναγωνιστές, συναγωνίστριες,

Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη και τους φίλους μας ότι:


Σήμερα Πέμπτη 18 Ιούλη ημέρα άφιξης του Γερμανού υπουργού οικονομικών στην Αθήνα η προγραμματισμένη οργανωμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Ε.ΠΑ.Μ. ματαιώνεται πρώτον γιατί 
μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αναφερθεί καμία προγραμματισμένη συγκέντρωση από κανέναν οργανωμένο φορέα και δεύτερον γιατί υπάρχει αστυνομική απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και της κυκλοφορίας από τις 9:00 πμ έως και τις 8:00 μμ στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας (βλέπε παρακάτω 2. ανακοίνωση της Αστυνομίας).
******
Σχόλιο Α.Α. Αυτό το εσωτερικό mail, το πήραμε από φίλο αναγνώστη. Τα πρωτοβάθμια σωματεία, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια χαρά "οργανωμένοι" φορείς είναι. Δεν στέκει η πρώτη δικαιολογία.
Δεχόμαστε την απόφαση του κ. Καζάκη, να σεβαστεί την χουντική κυβερνητική απόφαση, αλλά πλέον οφείλει μάλλον, να σταματήσει να μοιράζει την ταμπέλα του "συστημικού", του "υποταγμένου" σε όποιον διαφωνεί μαζί του. 
Όταν αναφέρεις στα μέλη σου, ότι δεν αντιδρούμε στην επίσκεψη ενός από τους κύριους εκφραστές, της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, γιατί η δοτή(έτσι την λέει και o ίδιος) κυβέρνηση σου απαγορεύει να ασκήσεις το συνταγματικό σου δικαίωμα, της διαδήλωσης, έχεις θέμα. Ας το κρίνουν τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ, από εδώ και πέρα.

1 σχόλιο:

  1. Καταρχάς στο Ε.πα.μ δεν υπάρχει καθοδηγητής,ούτε "γραμμή" άνωθεν.Οι πυρήνες είναι τα κύρια όργανα και ανακοινώνουν στην πολιτική γραμματεία τις αποφάσεις,που λαμβάνονται από την πλειοψηφία...Αν διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο,θα το καταλάβετε ότι εμείς κάνουμε πράξη τη δημοκρατία που τώρα μαθαίνουμε πρώτη φορά στην πράξη...Η δημοκρατία-το λέει κι η λέξη-δίνει στη βάση τον πρώτο λόγο...Όσο για το συναγωνιστή κ.Καζάκη δε χρειάζεται να πούμε τίποτα.Τα έργα και τα λόγια του μαρτυρούν αυτό που είναι...Δεν κατάλαβα ποια είναι η δική σας πρόταση διεξόδου από τον εφιάλτη που ζούμε...Όταν προτείνετε κάτι πιο πειστικό, τότε θα συνταχτώ μαζί σας.Προς το παρόν μόνο το Ε.ΠΑ.Μ ΈΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΣΙΜΟ σχέδιο διεξόδου και μόνο το Ε.πα.μ λέει το αυτονόητο"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ".Αν επιλέγετε τη μικρότητα και τη ρηχότητα και ψάχνετε ηγέτες και ηγετίσκους πρόβλημά σας.Εμείς ξεφύγαμε από τέτοιες μικροσκοπικές λογικές και είμαστε καλά με τη συνείδησή μας,γιατί πασχίζουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπεια που μας στερούν τα δουλικά των επικυρίαρχων...και θέλουμε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα "τον καλό"για μας και τα παιδιά μας...Όταν θίγετε ξεδιάντροπα τον κ. ΚΑΖΑΚΗ,θίγετε το ίδιο κι όλα τα μέλη του Ε.πα.μ.Ο καθείς κρίνεται από τα έργα του...Αρκεστείτε στις ύβρεις και στις χυδαιότητες.Υποτιμάτε τους άλλους,για να φανείτε εσείς...Την ξέρουμε την "αρρώστια" που χρόνια μας ενστάλαξαν,για να "διαιρούν και να βασιλεύουν" αυτοί που μας μαυρίζουν τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή