Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο Κακλαμάνης και ο κοντοπίθαρος Ηλίας Μόσιαλος


Δ.Κ
Άστραψε και βρόντηξε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος έδωσε στους συντρόφους του να καταλάβουν ότι όποιος παίζει με τη φωτιά μπορεί και να καεί.

Στο μάτι του Κυκλώνα-Απόστολου βρέθηκαν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου διότι αρρώστησε.



Την επομένη ο Απόστολος Κακλαμάνης όχι μόνο δεν έδειχνε άρρωστος αλλά λιοντάρι που τους πήρε και τους σήκωσε.

«Είμαι μια χαρά στην υγεία μου…»είπε ο πρώην πρόεδρος και άρχισε να τους «σφαλιαρίζει». Μίλησε για χρυσοκάνθαρους που είναι πάντα δίπλα στους προέδρους. Αλλά το...χειρότερο το άφησε για τον πρώην υπουργό Ηλία Μόσιαλο, τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά φωτογράφισε.

«Υπάρχουν και κάποια πράγματα εδώ στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ τα οποία είναι εξωφρενικά. Και πιστεύω ότι συντάκτης τους δεν μπορεί να είναι ο κύριος Αλιβιζάτος ο οποίος είναι σοβαρός επιστήμονας και άνθρωπος αλλά πρέπει να είναι έργο εκείνου του κοντοπίθαρου. Εγώ αυτόν τον κύριο τον πέταξα έξω από το Υπουργικό Συμβούλιο και κείνος τότε άρχισε να πηγαίνει στα ιδιωτικά κανάλια κι όχι στην ΕΡΤ για να πει για το νομοσχέδιο που είχε ετοιμάσει», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητώντας πάραυτα να γίνουν αλλαγές. 

Οι αλλαγές δεν έγιναν και ο πρώην πρόεδρος απουσίαζε ενδεικτικά για δεύτερη μέρα από μία ακόμη ψηφοφορία. Βέβαια,αυτή τη φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν τόλμησε να πει στους δικούς του να δικαιολογήσουν την απουσία του πρώην προέδρου επικαλούμενοι ασθένειά του.


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/o-kaklamanis-ke-o-kontopi8aros-tou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου