Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τακίμια μπάτσοι - χρυσαυγίτες στο "θεάριστο" έργο τους.

Για την επίθεση Χρυσαυγιτών  Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη είχαμε αναρτήσει ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας που μας περιέγραφε αναλυτικά το περιστατικό.

Σήμερα υπήρξε βίντεο –που για κάποιο λόγο δεν γνωρίζουμε «κατέβηκε» απ το youtu- που έδειχνε μπάτσους να συνοδεύουν τους Χρυσαυγίτες στην «επιχείρησή» τους, ενώ στο indymedia υπάρχει φωτογραφία –αυτή που παραθέτουμε- που φαίνονται ξεκάθαρα βουλευτές της Χ.Α - ο Λαγός (αριστερά με την πλάτη στο φακό) και ο Ηλιόπουλος (οδηγός της μηχανής στα αριστερά)- να συντονίζουν τα υπόλοιπα καλόπαιδα του Μιχαλολιάκου.




 Στην φωτογραφία φαίνονται οι μηχανές των ναζιστών της Χρυσής Αυγής έξω από το Συνεργείο στην Ηλιούπολη. Στο βάθος 2 μηχανές ΔΙΑΣ αράζουν και απλώς περιμένουν για να τους συνοδεύσουν με ασφάλεια κατά την απομάκρυνση.
Οι νεοναζί με την ξεκάθαρη συνεργασία/βοήθεια των μπάτσων (πολλοί από τους οποίους είναι χρυσαυγίτες ούτως ή άλλως) κάνουν όλο και πιο ανοιχτά απειλητικές κινήσεις εναντίον κινηματικών χώρων.


 Πηγή: Indymedia


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3946.html

1 σχόλιο:

  1. OI DOSILOGOI THS ANTEPANASTATIKHS APELPISIAS GIA POLOSTH FORA EPANALAMBANOYME OTI XREIAZONTAI
    OXI IDRHMA PLEON GIATI THA TOYS KATSH KALLA ALLA
    NTAMARIA ME PETRA SARDELES KAI LIGO NERO MASTIGOMA
    DIOTI H AGAMIA KATA TON BILXEM RAIX FERNH TA APOTELESMATA TON NAZISMO KAI TA GROYBLIA ME TA OPOIA O EGEFALOS PHZEI KAI DEN FEGOYN OYTE ME KOMPRESER OS EKTOUTOU TA ANEGEFALA AYTA TERATA OPOS PROANEFERA PIO PANO PREPH NA KANOYN EXORIXH THIOY KAI FOSFOROY BLEPE ERGO BARABAS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή