Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο αθλιος ιδιωτικος τομεας

φωτ. Οδοφρ.
…με εχει αφησει χωρις ιντερνετ. Η εξυπηρετηση ειναι κυριολεκτικα για τα μπαζα. Forthnet και το μελλον αδηλον.
Χαμηλοτατο επιπεδο σημερα και στη Eurobank. Για ενα τσεκ 418 λιρων, “εξοδα” 12,9 λιρες + η απαιτηση να τους υπογραφω οτι καποια χαρτονομισματα που ειχα δεν ηταν πλαστα, διοτι “το μηχανημα που εχουμε ελεγχει μονο το δικο μας νομισμα” (ουρτ!).
Το κακο τριτωσε στο μεγαλο Leroy Merlin, οπου εδειξα κατανοηση για το γεγονος οτι τους ειχε χαλασει το μηχανημα και “δεν εκοβαν ταβλες” αλλα με εστειλαν οταν μου δηλωσαν οτι (στην ταβλα που θα κοψουν, οταν…) ΔΕΝ ανοιγουν τρυπες για καβιλιες – προφανως θα πρεπει να απευθυνθω σε νευροχειρουργο.
Να συμπεριλαβω στα ορεα του ιδ. τομεα και μια ομορφια της cosmote, χθες: αφου με πληροφορησαν οτι μου απομενουν 20 ΜΒ (απο τα 200 που εχω καθε μηνα στο κινητο) μου προτειναν αλλα 200 “δωρεαν, μονο με 5 ευρω κοστος”. Ευρισκομενος στην αναγκη, ειπα ΟΚ, για να εισπραξω την απαντηση οτι “το πακετο δεν ισχυει για το δικο σας οικονομικο προγραμμα!” (ουρτ και παλι!).
Τωρα περιμενω (μετα απο δεκαδες ματαια και αγονα τηλεφωνα) τους “τεχνικους” – απο τηλεφωνου, ευτυχως, γιατι απο κοντα θα μπορουσα να παρεκτραπω, στα ορια του ποινικα κολασιμου. Κατι που μπορει, τελικα, να μη το αποφυγω ;-)
Ιδιωτικος Τομεας… Θελω να ειμαστε ολοι καλα, να δω τις φατσες μερικων οταν τα παντα ολα θα ειναι ιδιωτικα (δεν αργει).   Εκει να δειτε τι ορεα που θα ειμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου