Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τατσόπουλος: «Δεν είναι ταμπού η συνεργασία με τη ΝΔ». (Ο τσόγλανος που είπε τον Κολοκοτρώνη ¨γυναικωτό¨ και που στην αρχή στο αλαφουζέικο ήταν υπερ του ΓΑΠ και των μνημονίων, λάλησε για να επιπλεύσει στην δημοσιότητα σαν σκατό! Σιγά το καλτσόν ρε νεοπατριώτη)!


Σε νέα δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Δεν αποτελεί για μένα ταμπού να συνεργαστώ με ένα πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ».


Μιλώντας στον «Βήμα FM» δήλωσε επίσης ότι: «Δεν αποτελεί για μένα ταμπού να συνεργαστώ με ένα σοσιαλιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ» και συνέχισε λέγοντας: «εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. 

Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν. Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ».


http://www.zougla.gr/politiki/article/tatsopoulos-den-ine-tampou-i-sinergasia-me-ti-nd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου