Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

( Γιατί οι διαστρεβλωτές προπαγανδιστές της ΝΔ τα βάζουν πάντα με τον Βούτση); Πυρά ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Βούτση


Νέος κύκλος αντιπαράθεσης άνοιξε ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτση για το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM» τόνισε ότι «υπάρχει ένα διάστημα μηνών που πέρσι το είχαμε υπολογίσει σε 5-6 μήνες με κόστος 4,2 δισ., όπου η χώρα, εάν δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις της, καθώς θα διαρκεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων, θα μπορεί σε αυτούς τους μήνες τουλάχιστον με τους πόρους και την παραγωγή που υπάρχει να μείνει στα πόδια της. Εάν χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα, θα δούμε με το λαό τι θα κάνουμε».

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να σταματήσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα σώματα ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και να μην πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Να είναι σίγουρος ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πως δεν θα του επιτρέψουμε να τινάξει στον αέρα όσα χτίστηκαν μέχρι τώρα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.


http://www.zougla.gr/politiki/article/pira-nd-ston-siriza-me-aformi-tis-dilosis-voutsi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου