Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Να καλύψουμε την χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκιση του Κ. Σακκά

  Ανάμεσα στους όρους που έβαλε το Συμβούλιο Εφετών που ουσιαστικά αναγκάστηκε ν’ αποφυλακίσει τον Κ. Σακκά είναι και το εξοντωτικό ποσό των 30.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλει ο ηρωικός πρώην απεργός πείνας.


Στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα αναφέρεται και το μήνυμα που μας ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το οποίο κοινοποιούμε:

Γνωστοποιούμε ότι από σήμερα 11/7, υπάρχει στο Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο Κ*ΒΟΞ κουτί οικονομικής ενίσχυσης, για την κάλυψη της εγγύησης αποφυλάκισης του συντρόφου Κ. Σακκά.
Διευκρινίζουμε: (1) Ο ελεύθερος κοινωνικός χώρος ΒΟΞ βρίσκεται στη πλατεία Εξαρχείων (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους) (2) Η παράνομη απαίτηση του κράτους να εισπράξει 30.000 ευρώ για να βάλει τέλος σε μια παράνομη κράτηση είναι σκανδαλώδης, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να τα μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Ο Κ. Σακκάς αρνείται το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού

Όπως έχει κυκλοφορήσει στα social media ο Κώστας Σακκάς αρνείται την χρήση του καπιταλιστικού συστήματος των τραπεζών για την συγκέντρωση των χρημάτων για την καταβολή της εγγύησης για την αποφυλάκιση του. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν μέσω κινηματικών διαδικασιών με την συμμετοχή όλων μας.

Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση αλλά μας είναι γνωστοί οι τρόποι (συναυλίες, κουτιά ενίσχυσης κτλ) και η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση του. Ακόμα και όσοι δεν ανήκουν στον άμεσο κινηματικό – ελευθεριακό χώρο, μπορούν να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο.

Ας βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν γρήγορα τα χρήματα για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού συντρόφου Κώστα Σακκά.


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2013/07/blog-post_12.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου