Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

(ΠΑΣΟΚατζής ο Τζορτζ Σόρος)! Γαμπρός για τρίτη φορά ο 82χρονος Τζορτζ Σόρος

Σχόλιο προ κειμένου. Οι ΠΑΣΟΚατζήδες - νυν και πρώην - και ο Σόρος έχουν κάτι το μαγικό και τους ερωτεύονται <<πιτσιρίκες>>! Άσε που έχουν τεράστια υπευθυνότητα και δύναμη προσφοράς και κάνουν παιδιά στα εξήντα τους!Πάντως, ας ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά!

ΑΘΗΝΑ 18/07/2013


Ακολουθώντας το παράδειγμα του 86χρονου μεγιστάνα του Playboy, Χιου Χέφνερ, ο Ουγγρο-αμερικανός κροίσος Τζορτζ Σόροςπαντρεύεται για τρίτη φορά, σε ηλικία 82 ετών, την Ταμίκο Μπόλτον, η οποία έχει τα μισά του χρόνια.

Ο γάμος του Σόρος και της 41χρονης Ταμίκο Μπόλτον, η οποία διευθύνει ένα στούντιο γιόγκα, έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει.



Μάλιστα τα διεθνή δημοσιογραφικά μέσα σχολιάζουν ότι το γαμήλιο γλέντι θα είναι έναμοναδικό κοσμικό γεγονός όσο μοναδικός είναι και ο γαμπρός που θα μείνει στην ιστορία ως "ο άνθρωπος που κατάφερε να καταστρέψει την Τράπεζα της Αγγλίας".

Στο γάμο θα παραστούν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Σόρος από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς και τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

Σύμφωνα με τη NY Daily News, το ζευγάρι έχει τυπώσει 1.000 προσκλήσεις, αλλά μέχρι στιγμής έχουν σταλεί μόλις μερικές εκατοντάδες σε συγγενείς και στενούς φίλους.

Επιπλέον, έχουν ζητήσει από τους φίλους τους να μην μπουν στον κόπο να αγοράσουν γαμήλια δώρα αλλά να προσφέρουν τον οβολό τους σε συγκεκριμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Σόρος και ο δεύτερος για τη Μπόλτον. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την Annaliese Witschak, με την οποία χώρισε το 1983, και με την Susan Weber Soros, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2005.

http://www.nooz.gr/lifestyle/pantreietai-gia-triti-fora-o-82xronos-tzortz-soros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου