Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Φοβερός Λαφαζάνης: «Ο Γεωργιάδης πήγε στο νοσοκομείο με 10 διμοιρίες ΜΑΤ»


Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας για το περιστατικό τόνισε πως «όλα τα βίντεο που έχουμε δει δε δείχνουν καμία βία απέναντι στον υπουργό, που τα έχετε δει εσείς; Και όταν κάνει επίσκεψη ένας υπουργός σε ένα νοσοκομείο δεν κουβαλά και διμοιρίες ΜΑΤ μαζί του».
 

Όπως υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης, «ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αττικό για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, συνοδευόμενος από 10 διμοιρίες των ΜΑΤ» αντέτεινε δε ότι οι εργαζόμενοι -σύμφωνα με την ανακοίνωση των ίδιων- δεν επιτέθηκαν στον υπουργό.

«Αν ψάχνετε τη βία ψάξτε στο δικό σας κόμμα και στην κυβέρνησή σας. Από μικρό παιδί θυμάμαι να ταυτίζετε τη βία με την Αριστερά και από μικρό παιδί θυμάμαι τη βία να είναι στους δικούς σας κύκλους», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης αμφισβήτησε ότι ακούστηκαν συνθήματα όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» κατά του κ. Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν απέναντι στον υπουργό Υγείας και στις πολιτικές υγείας που ακολουθηθεί η κυβέρνηση.


http://www.zougla.gr/politiki/article/o-georgiadis-pige-sto-nosokomio-me-10-dimiries-mat


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου