Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πιπιλή: Να μπει στην Βουλή μετρητής βλακείας. (Πονηρούλα, θέλεις τον τίτλο της πρωταθλήτριας)!

Πώς σχολιάζει η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή το θέμα επανεξέτασης της οπλοφορίας των βουλευτών. Αναλυτικά οι δηλώσεις της

"Δεν περίμενα να γίνω αφορμή να εξεταστεί το θέμα της οπλοφοφορίας στη Βουλή", δήλωσε στο ΣΚΑΪ βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, η οποία, προ ημερών είχε στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητά την απαγόρευση της οπλοφορίας εντός του Κοινοβουλίου.
Τόνισε δε ότι δεν αρκεί κάποιος να υβρίζει και να είναι θυμωμένος, αλλά και να αναλάβει ως ψηφοφόρος τις ευθύνες του και να ελέγχει τι ψηφίζει, επειδή γίνεται συμμέτοχος συσσώρευσης φασισμού, βλακείας και θα υποστεί τις συνέπειες.
Όπως είπε, "εκτός από το μετρητή μετάλλων στη Βουλή, να μπει και μετρητής βλακείας".
Να σημειωθεί ότι η ίδια άλλωστε προ ημερών τάχθηκε υπέρ της αυστηροποίησης του υφιστάμενου νομικού πλαισίου για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι φασιστορατσιστες είναι κότες, στην ουσία φοβούνται την κάθειρξη όχι τους νόμους".
"Με κάθειρξη ή μεγάλο πρόστιμο να δεις πώς θα τους φύγει ο τσαμπουκάς. Χρειάζεται αυστηρό πλαίσιο και άμεση ποινική καταδίκη", διευκρίνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου