Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Μην τα χάσετε Μεγάλη δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 0 η εμπιστοσύνη Πολιτική Φυλακισμένος απέκτησε παιδιά με 4 δεσμοφύλακες Ειδήσεις Κρίση αξιών και θεσμών στη σύγχρονη εποχή Νίκος Μαρκάτος Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο για τη Βοστώνη: "Θα ολοκληρώσουμε τον αγώνα" Ειδήσεις Ελέγχοντας νεροτσουλήθρες σε όλο τον κόσμο Παράξενα Σε 5 δόσεις το νέο χαράτσι. "Πακέτο" ο ΦΑΠ για το 2011 και 2012 Φορολογία Από τις 15 Μαΐου θα ισχύσει το νέο διορθωτικό δελτίο τιμών φαρμάκων Οικονομία Πολυνομοσχέδιο: Μεγάλες ανατροπές για μια σειρά επαγγέλματα και κλάδους Εργασία Πώς θα φορολογηθούν οι απλήρωτοι και "έναντι" μισθού εργαζόμενοι Φορολογία Έρχονται τα πάνω κάτω στις Ένοπλες Δυνάμεις Ειδήσεις Η Αθήνα από το διάστημα Κόσμος Τον έθαψαν, τον έκλαψαν και 50 ημέρες μετά... τον είδαν ζωντανό Κοινωνία Ρώσος τοξικομανής κλέβει περιπολικό και τρακάρει λίγα λεπτά μετά Κόσμος Πατριάρχες για απαχθέντες στο Χαλέπι: "Ξέρουμε μόνο ότι είναι ζωντανοί" Κοινωνία Τι είπε ο 26χρονος φοιτητής πριν χαθούν τα ίχνη του Κοινωνία Σοκ στη Λέσβο: Υποδιευθυντής τράπεζας αυτοπυροβολήθηκε με G-3

Σοκ από την αυτοκτονία υποδιευθυντή της Αγροτικής Τράπεζας. Εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος στο αυτοκίνητό του. Δεν άφησε σημείωμα. Άγνωστοι οι λόγοι της αυτοχειρίας. Με στρατιωτικό όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλλονής της Λέσβου η αυτοκτονία υποδιευθυντή τραπεζικού καταστήματος της περιοχής.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας, ηλικίας 57 ετών, που δούλευε στην Αγροτική Τράπεζα αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο G3, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο σπίτι του στην Καλλονή.
Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είχε ενημερωθεί πως επρόκειτο να γίνει έλεγχος από επιθεωρητές στο υποκατάστημα, έπειτα από καταγγελίες για προβλήματα στη διαχείριση χρημάτων.
Πηγή: Lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου