Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Περιπτεράς θέλει να κλείσει το ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ


Εν έτη 2013 και αφού βιώνουμε καθημερινά την κρίση ως Έλληνες, πίστευα (και πιστεύω ακόμα) ότι και οι σκληροί άνθρωποι θα μαλάκωναν μπρος το θέαμα των δεκάδων αυτοκτονιών και χιλιάδων οικογενειών να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας! Ίσως έκανα λάθος, ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλάζουν με τίποτα, ότι και να γίνει, τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η συμπεριφορά του περιπτερά μας, ναι αυτόν λέω, τον γνωστό, στην οδό Ιασωνίδου 14, που τυγχάνει γείτονας του μοναδικού Χαρισομάγαζου της Θεσσαλονίκης. Του μοναδικού χώρου που με πολύ κόπο και Εθελοντισμό δημιουργήθηκε για να μοιράζει αγάπη, ελπίδα και ίσως ένα καλύτερο αύριο. 


Αυτός λοιπόν ο περιπτεράς ενοχλήθηκε από την παρουσία τέτοιου χώρου διότι χαλούσε την μόστρα ...
της επιχείρησής του και δεν τον άφηνε να απλώνει παρανόμως την πραμάτειά του σε όλα τα μήκη και πλάτη του πεζοδρομίου! Ενοχλήθηκε φυσικά και από την παρουσία κάποιων κακοντυμένων, άπλυτων και φουκαριάρηδων άστεγων που περίμεναν καρτερικά τον ερχομό του ‘’Αη Βασίλη’’, ναι φίλοι μου, μην γελάτε, ως Αη Βασίλη βλέπουν αυτοί οι άνθρωποι τον Εμπνευστή και ιδρυτή αυτής της ιδέας που λέγεται xariseto.gr .

Έτσι λοιπόν, μην αντέχοντας πλέον άλλο αυτή την κατάσταση, ο αγαπητός περιπτεράς σκαρφίστηκε διάφορα τεχνάσματα ούτως ώστε να κλείσει μια για πάντα αυτό τον χώρο που επιτελεί Λειτούργημα για την πόλη μας και κατ’επέκταση της χώρας μας! Έκανε καταγγελία εναντίον του Μάκη Προδρόμου, λέγοντας ότι κλέβει ρεύμα και το χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του Χαρισομάγαζου!! Δεν μπορώ να καταλάβω, πως ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους προφασίζοντας πράγματα που ενώ ξέρουν ότι είναι ψευδή αυτοί το κάνουν! Φυσικά και δεν κλέβει ρεύμα ο κ. Μάκης Προδρόμου αφού δεν έχει!! Και δεν έχει διότι χρησιμοποιεί ιδιωτική Γεννήτρια για τις ανάγκες του ¨καταστήματος’’.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ο αγαπημένος μας Γείτονας και περιπτεράς, επιτέθηκε και με δεύτερη ψευδή κατηγορία εναντίον του κ Μάκη Προδρόμου, λέγοντας, άκουσον, άκουσον!! Ότι πουλάει εμπόρευμα!!! Μάλλον κύριε περιπτερά μας, πλανάσαι πλάνην οικτρά!
Φυσικά δεν χρειάζεται να δικαιολογηθούμε, διότι οι περισσότεροι γνωρίζετε τι σημαίνει Xariseto και ποιο έργο επιτελεί. Ευτυχώς, Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο και ας ευχηθούμε στον Αγαπητό και με ‘’μεγάλη’’ καρδιά περιπτερά, κι’άλλες τέτοιες ‘’επιτυχίες’’.

www.xariseto.gr
Τα συμπεράσματα δικά σας!


Δημοσιογράφος : Κυριάκος
Πηγή: Εφημερίδα

19 σχόλια:

  1. ολες οι κατηγοριες ισχυουν, ο κο ς προδρομου ειναι ενας επαγγελματιας απατεωνας, που στο βωμο της κρισης πατουσε και πουλουσε ολα τα εμπορευματα που ο κοσμος του τα προσφερα ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, και ο κυριος προδρομου τα πουλουσε και εβγαζε χρηματα, καλο θα ηταν να γινει και μια επωνυμη καταγγελια στη σδοε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 διαφορετικα ατομα που κατα ΤΥΧΗ απαντησατε σε πολλα site ο ενας πισω απο τον αλλον με διαφορες κατηγοριες !!!!
      http://anebaseto.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
      http://www.zougla.gr/blog/article/680093

      Ακομα και χαζος θα καταλαβαιναι οτι καποιος θελει να ΚΛΕΙΣΕΙ ο χωρος !

      Το να ριξει καποιος στο κουμπαρα δεν ειναι πωληση !
      Πρεπει να βγουν τα εξοδα του χωρου (ενοικιο, ρευμα, τηλεφωνο κ.α)
      Κανενα ατομο με χαρτί ανεργιας , αστεγος και ατομα που ερχονται απο μκο δεν ζητανε να ριξει κατι στο κουμπαρα.
      Υπαρχει και χαρτι απο το υπουργιο οικονομικων και μπορει να το δει οποιος το ζητηση.
      Ανωνυμος και κατηγορεί καποιον που κανει κοινωνικο εργο μαζι με τοσους εθελοντες απλα εχει ΛΟΓΟ να κλεισει ο χωρος !!!
      Αν μιλησετε με ονομα τοτε μπορει να απαντηση ο ιδιος κυριος προδρομου, γιατι η ανωνυμία ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ !

      Διαγραφή
  2. εδω και καιρο γινοταν καταγγελιες στη σελιδα του Xariseto απο πολλα μελη οτι κος προδρομου, εκμετελευεται τα μελη, και βγαζει χρηματα...θα επρεπε να ντρεπεται καλα του εκαναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego eimai mama apo voulgaria kai piga ekei, kai moy poylise karotsi 15e eno eimai anergi kai exo ena koritsaki 3 minon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι απο βουλγαρια , γραφεις πολυ καλα ελληνικα και χωρις λαθη !
      Εισαι ανεργη , αλλα εχεις ιντερνετ και υπολογιστη ,
      απαντησες 3 λεπτα μετα απο το πρωτο μελος
      σερφαρεις και βρηκες κατα τυχη αυτο το αρθρο
      Ξερεις το xariseto αλλα ηταν πιο σωστο να δωσεις 15€ αντι να το παρεις δωρεαν απο μελος του xariseto.gr

      Οκ καταλαβα ! εγω ειμαι εξωγηινος .

      Μπραβο ! βγαλε "χολη" επειδη πηρες ban και πες και αλλα , βλεπει εχεις φαντασια !

      Διαγραφή
  4. kai egw exw parei kapoia royxakia gia mena, menw ekei konta eimai foititria kai ta exw plhrwsei, kai ti egine? den einai kako o anthropos bgazei xrimata etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθένας πίσω από την ανωνυμία του, είναι εύκολο να λέει ότι θέλει, παριστάνοντας ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά άτομα με την ίδια αρνητική γνώμη και έχοντας μοναδικό σκοπό να πετάξει λάσπη, που στην προκειμένη περίπτωση είναι επειδή το μέλος δεν είχε την μεταχείριση και την ανοχή που θα επιθυμούσε από τον ιδρυτή της σελίδας, στην απαράδεκτη συμπεριφορά του και την μη τήρηση των κανόνων του xariseto. Αν κάποιος έχει στοιχεία και μη κρυβόμμενος πίσω από την ανωνυμία του, μπορεί να καταγγείλει επώνυμα όσα αναφέρει και να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του. Μέχρι να το κάνει κάποιος επώνυμα αυτό και παρουσιάζοντας τα όσα λέει έχοντας αποδείξεις, δεν είναι παρά ένας συκοφάντης και λασπολόγος, που για ιδιοτελείς σκοπούς (στην προκειμένη περίπτωση για εκδίκηση), προσπαθεί να βλάψει τον ιδρυτή της σελίδας, μέσα από το xariseto, αδιαφορώντας παράλληλα για το λειτούργημα που επιτελείται και την αφιλοκερδή εξυπηρέτηση, τόσων ανθρώπων από τον συγκεκριμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη. (μέλος NoOne)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ψέμα ότι ο κ. Μάκης ζητάει χρήματα. Αυτά είναι κακοήθειες. Όσες φορές πήγα ουδέποτε πληρωσα ούτε ευρώ για τα πράγματα που πήρα! Τα παιδιά επιτελούν έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ειναι δυνατον!μερικοι ανθρωποι εχετε τοσο κακια μεσα σας.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος απο τους "ανώνυμους" θελει , ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΤΕ θελει να ερθει και να μοιραστουμε τα "εσοδα" στο χαρισομαγαζο.

    Φυσικα και αν εχει εστω και ενα ευρω εσοδα το μηνα τα παίρνει ολα , αλλα πληρώνει μαζι μου 50-50% τα εξοδα.

    Ε ; θελει κανεις ανώνυμος .

    Φυσικα δεν θα ζητησω ουτε ενα ευρω απο τα εσοδα (Αν υπαρχουν) αν και για το ξεκινησα χρειαστικαν πολλα χρηματα σε χρωματα, σοβαδες, ραφια , φωτισμος, γεννητρια, αφυγραντηρας , θερμανση , φιαλες και αλλα εξοδα που δεν θα τα κανουμε ποτε απόσβεση ετσι και αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν ηταν τοσο καλα δεν θα ανοιγαμε μονο απο 19:00 μεχρι 21:30 αλλα θα ειμασταν ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ και με ρευμα και οχι γεννητρια !

    Ντροπη ! απλα ντροπη που μονο κράζετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λεφτα ζηταει λεφτα? απο ποιον ζηταει? Για σοβαρευτειτε λιγο ρε παιδια ελεος!!!σταματηστε να βλεπετε ταινιες επιστημονικης φαντασιας και επιστρεψτε στην πραγματικοτητα!!!! ποιος γνωριζει ποσο βενζινη καει η γεννητρια την ημερα,το ενοικιο,το τηλεφωνο? δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι που τους ζηταει πριβε λεφτα αλλα ειμαι ενας απο αυτους που μπορω να πω με απολυτη ειλικρινια οτι το χαρισετο και αν το θελετε και ποιο προσωπικα ο ιδιος ο μακης με βοηθαει χωρις να εχει καποιο συμφερον η να περιμενει κατι απο μενα και αυτα που διαβαζω τα θεωρω απλα σαχλαμαρες και επειδη δεν ειμαι ανωνυμος (Βακαλης Δημητριος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε και καποιος ομως του ζητησε χαρισομαγαζο , ουτε να περναει ολη την ωρα του εκει. Οποτε ας σταματησει την κλαψα και ας αναλογιστει οτι οντως πουλαει πραγματα που αλλοι χαριζουν και ας γινει και μια καταγγελια στην εισαγγελια αν οντως καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ολους τους ανωνυμους :

    Ο μακης Βγαζει 100.000€ την ημερα
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ τα μοιραστεί τα ΕΞΟΔΑ και τα εσοδα , οπως και τις εργατοώρες που χρειζονται για να λειτουργήσει η σελιδα και το χαρισομαγαζο μπορει να ερθει !
    και να κανετε καταγγελια , στο σδοε , στο ικα , στο τεβε, στην cia , στο fbi, στην αννιτα , στην πετρουλα (του star tv) και οπου αλλου θελει !

    Πριν λιγες μερες ηρθε και η αστυνομια στο χαρισομαγαζο και ολα τα χαρτια ηταν οκ !
    Γιατι απλα κατηγορείς μονο εσυ αλλα και καλα ειναι πολλα ατομα !!
    Αλλα δεν ξερεις οτι ο Προδρομου εχει κανονικα ολα τα χαρτια απο το υπουργειο οικονομικων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. exw akousei kai exw paei kapoies fores kai prwton poulaei eirwnia kai eksupnades se olous deuteron panta leei oloi na afisoun kati gia to kalo tou magaziou.. o kosmos file an eixe estw kai to ena eurw tha pigaine na psonisei apo kapoio magazi.afou apofasises na kaneis tin kalh sou praksi as kanonizate eseis ws melh na vazete apo kapoia xrimata gia na to lratate gia auton ton kahmeno kosmo pou isws den exei kai auta ta liga lefta..1 paradeigma .mia kyria mia mera pira kapoia liga rouxa kai ths zitisan lefta kai eipe pws den to hksere oti eprepe na eixe lefta kai h apanthsh tou k.makh htan tha sas ta kratisoume na ksanaperasete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. etsi einai .egw exw na pw ena allo paradeigma kai malista diko mou tin prwti fora pou piga mou eipe toulaxiston 4 fores na afisw an ginetai kati gia to kalo tou magaziou kai eixa parei ena mplouzaki mono... xaxaxa ti na pw.kai sumfwnw me ton parapanw eirwnia poulaei .kai nomizei den tin vlepei o kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mporei filaki na min paei alla stin kolasi sigoura Aftos kai i Xontri kirioula pou ta kala ta bazei pisw.... kserei afti oson afora ton prodromou as paei na kolisei kanena ensimo kai na afisei tis malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή