Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ζήσε τον εφιάλτη σου...(Eξαιρετικό)!

Κοίτα να δεις πώς θα γίνει. Θα σου λένε πως είμαστε ένα έθνος που γερνάει, πως πάσχουμε από υπογεννητικότητα, πως ήρθαν οι αλβανοί, μετά οι αφρικανοί και τώρα οι πακιστανοί να γεννοβολήσουν στην πατρίδα σου -αφού σε έχουν μάθει να το προφέρεις καθαρά "πα-τρί-δα"- και να μπασταρδέψουν τη DNA σου, που ήταν πεντακάθαρο από Τούρκους, Ενετούς, Άραβες κλπ, και πως αυτό που κρέμεται στη βαλκανική χερσόνησο υπήρχε από πάντα όπως ακριβώς το βλέπεις. 

Γεννάς έναν έλληνα ακόμα, που έγραφε η στιχουργός που έπειτα θα βάλει πλάτη το 2004 ως σύμβουλος λογοτεχνίας και γραπτού λόγου των Ολυμπιακών Αγώνων και θα γράψει και τους στίχους για το τραγούδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, "Να το φως", και που τώρα ξεχρεώνεις το πανηγυράκι που επόπτευε παράλληλα το ζέπελιν από ψηλά.



Θα σου έχουν πει για αποκέντρωση, θα μείνεις στο νησί σου, στη Λέρο. Μετά θα σε πείσουν πως μαζί τα φάγαμε, και "στο νοικοκύρεμα του σπάταλου ελληνικού κράτους"  θα περιλαμβάνεται ο μοναδικός παιδίατρος του νησιού υπονοώντας πως γόνιμη γυναίκα στο νησί της άγονης γραμμής, δεν είναι καλή ιδέα. 

Μετά θα διακομιστεί το ετοιμοθάνατο νεογέννητό σου στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αν υπάρχουν καύσιμα για ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, γιατί τα καύσιμα διατίθενται κατά προτεραιότητα στα ελικόπτερα της ΕΛΑΣ που περιπολούν τον αττικό ουρανό, τους διαδόχους του ζέπελιν, ώστε να πατάξουν την ανομία στις καταλήψεις

Αλλά επειδή σώθηκαν τα κονδύλια, θα έχουν γίνει αιματηρές περικοπές στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον εξοπλισμό του ΕΣΥ και δεν έχει σημασία αν πλήρωνες ασφαλιστικά ταμεία τόσα χρόνια. Κάπως έπρεπε να πληρωθεί ο κομιστής του DVD, κάπως έπρεπε να γίνουν οι off-shore, κάπως έπρεπε δηλαδή να "εξορθολογιστεί ο δημόσιος τομέας" (sic).

Και σου έχει μείνει κάποια πρόσβαση στο ίντερνετ. Μπαίνεις και ρωτάς φρικαρισμένη άλλες μανάδες τι να κάνεις με το παιδί που το βλέπεις να αργοσβήνει.     Από ασιτία. Βασίζεσαι στην καλοσύνη των ξένων. Είσαι ό,τι πρέπει για φιλανθρωπία, δηλαδή γιαφοροαπαλλαγές και πιστοποίηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την μεγάλη παρέα της πραγματικής ανομίας. 

Παρόλαυτα, το παιδί σου θα πεθάνει. Θα έχεις ζήσει δηλαδή τον απόλυτο εφιάλτη. Αλλά δεν θα αρκεί. Κάποιος εισαγγελέας θα σε φορτώσει με την κατηγορία της παραμέλησης βρέφους και θα διατάξει διενέργεια έρευνας. Ζήσε τον εφιάλτη σου στην Ελλάδα. Ο Εφιάλτης που πρόδιδε ρημάζοντας την πατρίδα σου ήταν ο πιο πατριώτης.


http://niemandsrose-niemandsrose.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου