Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μέρος όγδοο (Σ. Ιατρού:Άνομος ο Μαστοράκος... και ο εκβιασμός της τελευταίας στιγμής για την Κερατέα). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 8.


Η δήλωση του Σ. Ιατρού΄για το πόσο "νόμιμα" μπορεί να λειτουργήσει κάτι στο οποίο υπάρχει ο Μαστοράκος (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9)  και ενδεικτική αναφορά στο πώς λειτουργούν οι ¨ιθύνοντες¨ στα νέα έργα διαχείρισης απορριμμάτων Αττικής (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 9 και 10).

Η απόδειξη του εκβιασμού της τελευταίας στιγμής για την Κερατέα, ΣΟΚ: Η σκληρή αλήθεια για τους… μνηστήρες της Κερατέας (vid)




ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9.


από   http://www.forkeratea.com/2013/01/vid.html



Μια αποκαλυπτική συζήτηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το notioanatolika.gr η οποία αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι ιθύνοντες του κράτους και της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα των σκουπιδιών της Κερατέας.

Το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι η συζήτηση που έγινε κάποια στιγμή το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον Σταύρο Ιατρού, τον Δημήτρη Λουκά και τον γενικό διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεόδωρο Καρδοματέα ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού.

Παρακολουθείστε τη συμφωνία του κ. Καρδοματέα σε ορισμένα από τα επιχειρήματα των κ.κ. Ιατρού και Λουκά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να τους... πείσει επικαλούμενος ότι το όλο ζήτημα έχει φτάσει στην τελευταία στιγμή.

Δείτε το video:



http://notioanatolika.gr





ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10.



ΣΟΚ: Η σκληρή αλήθεια για τους… μνηστήρες της Κερατέας (vid)


Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των προτάσεων ενδιαφέροντος από τις εταιρείες για τα σκουπίδια της Κερατέας ο τ. δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού έσπευσε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Στο video που παρουσιάζει το notioanatolika.gr ακούστε και δείτε με προσοχή τα όσα λέει ο κ. Ιατρού ειδικά για τις εταιρείες συμφερόντων Μπόμπολα αλλά και για την J & P. Είναι σαφές ότι κάποιες αποφάσεις ενδεχομένως να έχουν ήδη ληφθεί:
Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. και? τι σημαινει ολο αυτο?
    αρνουνται να γινει εργοστασιο και να πηγαινουν στην Φυλη. το ξεραμε. που ειναι η μαφια? μαλλον ληγμενα παιρνεις σ.κ.
    επειδη δεν περπατησε η ιδεα του συριζα, κολλησες κ βλεπεις παντου εχθρους. τελικα η συζυγος τι κανει? σε βγαζει μπροστα να βριζεις και να λασπολογεις εσυ επειδη δεν εχεις κατι να χασεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή