Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μέρος δέκατο πέμπτο (β. Εναντίον και του λαού οι Πραιτωριανοί τραμπούκοι (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ) της ¨ παρεούλας¨σκουπιδιών ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 15.


Διάβασε ενδεικτικές αναρτήσεις από το kinisi-esdkna.blogspot.gr/:

(Ιδιαίτερα το παράρτημα 50: Όταν η εργοδοτική  ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ εκφόβιζε - προκαταβολικά - για τις 29-1-2013  με επεισόδια κατοίκους κι εργαζομένους διαμαρτυρόμενους για την πολιτική του Σγουρού... απάντηση της Α.ΕΝ.Κ.)
                       





ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 47.



ΤΡΊΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ... 7 ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

7 κλούβες ΜΑΤ  έχουν παραταχθεί από το πρωί στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ για να προστατεύσουν το ανταγωνιστικό διάλογο των επενδυτών που θα αναλάβουν την διαχείριση των απορριμμάτων !! 7 κλούβες  ΜΑΤ και οι γνωστοί για την μεγάλη ευαισθησία τους για τα σκουπίδια δήμαρχοι και σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι και νομικοί και απεργοσπάστες και  όλη η καλή παρέα.
Όλοι μαζί για να υλοποιηθεί το σχέδιο της μεγάλης μπίζνας των σκουπιδιών . Να εκχωρηθεί  η διαχείριση στο ιδιωτικό κεφάλαιο κατ απαίτηση  της Μέρκελ ,του Φούχτελ ,του Μπόμπολα της τρικομματικής κυβέρνησης και όλης αυτής της εκλεκτής ομήγυρης ..
Ντροπή και αηδία..  

                                                                  Θωμάς Μπιζάς μέλλος της Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ


http://kinisi-esdkna.blogspot.gr/










ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ48.


Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης διεξήχθη η κατάθεση προσφορών από ιδιώτες επενδυτές στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), για τη δημοπράτηση της κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Γραμματικό.

Μάλιστα, απαγορεύθηκε η είσοδος σε εργαζόμενο-συνδικαλιστή, αλλά και επικεφαλής της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΑΣΚ- ΟΤΑ) στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θωμά Μπιζά, ο οποίος- όπως καταγγέλλει- όταν προσπάθησε, ως εργαζόμενος, να εισέλθει στο κτίριο, διώχθηκε βιαίως.



πηγή:http://www.zougla.gr/greece/article/i-astinomia-den-mou-epetrepse-na-mpo-sto-grafio

Αναρτήθηκε από Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στις 4:25 μ.μ.

π










ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 49.




ΤΕΤΆΡΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013


ΝΤΡΟΠΗ !!!

Τα Δελτία τύπου μιλάνε ...




Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ : Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζομένους του Συνδέσμου για τη συμβολή τους, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ομαλά. 


ΟΧΙ!! η συμμετοχή σε face control δεν τιμά  τους εργαζόμενους.

Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ : Κατανοώ τις όποιες διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις αλλά ο σεβασμός της νομιμότητας και η συμμετοχή στο διάλογο είναι ο μόνος τρόπος για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων. Περιμένουμε τις προτάσεις και την εποικοδομητική συμμετοχή όλων, στο διάλογο που μόλις άρχισε.














ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 50.



ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Η διαχείριση των απορριμμάτων συνολικά και το σχέδιο για τις μονάδες επεξεργασίας  δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, είναι ζήτημα όλης της κοινωνίας.Την θέση αυτή έχει σύσσωμη η ΠΟΕ ΟΤΑ, όσο και αν κάποιοι σκόπιμα παραβλέπουν και  συντηρούν τη προπαγάνδα για μειοψηφίες και συντεχνίες.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ




Την Τρίτη 22-1-2013 ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού για τη μονάδα επεξεργασίας στο Γραμματικό, γίναμε μάρτυρες της συνεργασίας του Προέδρου του σωματείου και της ομάδας του με τις αστυνομικές δυνάμεις  στον  έλεγχο των εργαζομένων για την είσοδο στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ  και στη βίαιη απομάκρυνση του συναδέλφου και μέλους της ΕΕ ΠΟΕ ΟΤΑ  Θ.Μπιζά.
Αύριο Τρίτη 29/1 θα υποβληθούν οι συμμετοχές στο διαγωνισμό για τη μονάδα στα Άνω Λιόσια.

Η ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε σημερινή ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, δηλώνει
"... να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ότι, θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης, για την κατασκευή από τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. των εργοστασίων απορριμμάτων."

Όλα έχουν τα όρια τους! Αν ο Πρόεδρος του Σωματείου ή αν προτιμά η ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σύσσωμη διάλεξαν να είναι το δεξί χέρι της Αστυνομίας  και της διοίκησης ας αναλάβουν το βάρος των επιλογών τους! Καμία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ δεν τους  ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !

Γιατί  μιλάμε σήμερα;
Συνάδελφοι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου αύριο προγραμματίζεται συμβολικός αποκλεισμός των γραφείων του ΕΔΣΝΑ από τους φορείς και κατοίκους του δήμου Φυλής.
Αν η ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχει διαλέξει να συστρατευθεί και πάλι με την αστυνομία και να αντιπαρατεθεί με τους πολίτες, να ξέρει ότι  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,  ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ  ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Και κάτι ακόμη,  προς το Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ: Στα αυτιά μας η προειδοποίηση  "να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ότι, θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης" ακούγεται σαν απειλή για λυντσάρισμα μελών της Α.ΕΝ.Κ. και προάγγελος για επεισόδια με τους κατοίκους.
Αν επιβεβαιωθούμε η ευθύνη θα βαραίνει  αποκλειστικά τη διοίκηση και εσάς προσωπικά! 


28/1/2013

http://kinisi-esdkna.blogspot.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου