Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

OI απαιτησεις των αφεντικων τoυς ειναι ξεκαθαρες πια


θελουν ανοιχτα την εξουσια στο προτεκτορατο η ΕΛΛΑΣ
αντε λοιπον και οι προδοτες ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΔΗΜΑΡ με ενα αρθρο δυο λεξεων
ΦΗΨΗΣΟΥΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑς ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥς.


Για να λειτουργηση ομως πρεπει να κατεχουν οι προδοτες την εξουσια .
Πως θελει ο σοιμπλε να κρατηση δια παντως μτης μαριονετες επανω.
ειναι σιγουρο οτι πολλοι απο αυτους θα κρεμονται στις κολονες της δεη αν βρη το θαρρος ο λαος να υπερασπιση την πατριδα μας.
Αρα η λαος θα πρεπει κρατηθει με απειλες και τα μεσα αποβλακωσεις σε κατασταση δειλιας και αδρανειας η χρειαζωνται δυναμεις επβολης της ΤΑΞΕΩς διοτι αμα φηψησουν τα ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΒΙΑς ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑς ΟΙ ΞΕΝΟΙ, δηλαδη επιβολη της ταξεως, ετσι η θα στηριζουν με ολα τα μεσα τους ντοπιους προδοτες και υπαρχους η θα πρεπει να εχουν εναλακτηκο σχεδιο με δυναμεισ καταστολης απο το εξωτερικο.
ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΜΑΝΟς ΥΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗς ΧΩΡΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕς ΚΑΙ ΤΙς ΔΥΝΑΜΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
αΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΕΙς ΓΙΑ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕς ΤΩΡΑ .ΑΝ ΡΩΤΟΝΤΑς ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΝ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕς ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙς ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΩς ΤΗς ΤΑΞΕΩς , η απαντηση ειναι καθαρα ναι!! (για υποσημειωση ως προσχημα για ξενους εγκαθετους χρησημοποιηται η διαφθορα στην ελλαδα αλλα βαση των στατιστικων τοθ οηε η γερμανια ειναι 5 στον κοσμο στην πολιτικη και οικονομικη διαφθορα) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ . ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΑΙ ... ΗΘΙΚΑ .... ΣΩΜΑΤΙΚΑ....ΥΛΙΚΑ . ΟΡΓΑΝΩΣΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΘ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΜΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΩΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΝΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΡΗΚΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
γ=ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΠΙΡΟΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΥΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ.
ΕΤΣΙ ΟΙΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΙΡΑΚ ΙΡΑΝ ΛΙΒΥΗ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου