Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας στο συλλαλητήριο της Τετάρτης



Το δικό τους «χρώμα» θα δώσουν, για ακόμη μία φορά, οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας στην κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012. Ακολουθεί η ανακοίνωσή τους:


«Την ώρα που το κοινωνικό κράτος γύρω μας διαλύεται, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν και η δημόσια δωρεάν παιδεία υπάρχει μόνο κατ’ όνομα, η εσωτερική τρόικα κατά παραγγελία των τοκογλύφων δανειστών καταθέτει προϋπολογισμό με περικοπές σε αυτά που ο ελληνικός λαός χρειάζεται πραγματικά.

Περικοπές λοιπόν στην παιδεία, την υγεία και τις κοινωνικές παροχές για να κατέβει το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδό μας ακόμα χαμηλότερα σε περίοδο που θα έπρεπε να υποστηρίζεται. Μέχρι να εξαθλιωθεί τελείως αυτός ο λαός. Αρκεί να υπάρχει και να λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα, για να τους συντηρεί αυτούς και τα λαμόγια τους. Οι υπόλοιποι μπορούν απλώς να πεθάνουν στους δρόμους.

Θα συγκεντρωθούμε στις 17.30 στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο) και θα αναχωρήσουμε στις 18.00.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι, δηλαδή, θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου