Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κόντρα ΚΚΕ - Χρυσής Αυγής στη Βουλή



Φραστικό επεισόδιο, σε υψηλούς τόνους, σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, με αφορμή χαρακτηρισμούs του για το κόμμα της Χ.Α. και για το γραφείο ανεύρεσης εργασίας που έχει συστήσει.


«Η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει δημιουργήσει ένα παραμάγαζο με τον τίτλο ''γραφείο ευρέσεως εργασίας''» ανέφερε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση σχετικής επίκαιρης ερώτησής του ο κ. Παφίλης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, αλλά και την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χρήστου Μαρκογιαννάκη. «Με τον γνωστό μηχανισμό των τραμπούκων, η Χρυσή Αυγή μπαίνει στους χώρους εργασίας και, εκβιάζοντας ακόμα τους επιχειρηματίες, προωθεί την κατάργηση των ΣΣΕ με πρόσχημα την αντικατάσταση αλλοδαπών εργαζομένων με Έλληνες» πρόσθεσε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή διευκρινίζει ότι ο «Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων» είναι μία προσπάθεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας».

«Την ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα» καταλήγει με νόημα η ανακοίνωση.



http://www.zougla.gr/politiki/article/kontra-ke---xrisis-avgis-sti-vouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου