Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ !...



Από τη νυκτερινή συγκέντρωση των εργαζομένων, έξω από το κεντρικό της ΑΤΕ, με αναμμένα κεράκια !


Οι πολιτικοί διαχειριστές του Κράτους στο απόγειο της πολιτικής τους αλητείας απέκοψαν την Αγροτική Τράπεζα από το δημόσιο, ύστερα από 83 χρόνια ! Πρώτα τη λεηλάτησαν, μετά την κακοποίησαν και τώρα τη χαρίζουν στα αφεντικά τους. Τσάμπα, χαράμι !

Αφού έστησαν ένα σκηνικό ψευτιάς και παραπλάνησης, προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά, άφησαν ανεξέλεγκτους τους αδίστακτους της Τράπεζας Ελλάδος και υπέκυψαν δουλικά στους τροϊκανούς.

Αυτοί οι αχρείοι, μπορεί να εγκατέλειψαν την ΑΤΕ, εμείς, όμως, οι εργαζόμενοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουμε, δεν θα την αφήσουμε μόνη ! Θα μείνουμε μαζί της, σε κάθε περιπέτειά της, σε κάθε διαδρομή της, στηρίζοντάς την και βοηθώντας την, με την διαχρονικά συνεπή εργασία μας, να επιτελέσει το σπουδαίο έργο της, να διαδραματίσει το αναντικατάστατο ρόλο της.

Περισσότερο ενωμένοι, από ποτέ, συσπειρωμένοι στο συνδικαλιστικό φορέα μας, το Σύλλογό μας, θα διεκδικήσουμε την απασχόλησή μας, αλλά και τα δικαιώματά μας, εργασιακά, οικονομικά. ασφαλιστικά. Και θα τα κατακτήσουμε, με τους αγώνες μας !

Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε να μην αποστούμε ποτέ από τον μεγάλο, πλέον, στόχο μας, την επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας στη θέση της, στο ρόλο της !

Ξέρουμε, πως για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται ευρύτερος αγώνας, με πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, τον οποίο, όμως, είμαστε αποφασισμένοι και υποχρεωμένοι, να δώσουμε !

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας - ΑΤΕ


http://logoplokies.blogspot.gr/2012/07/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου