Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑΛΕΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΚΗΣ



Εγώ καλά σου τάλεγα Μουσιού Ακίς(...Ίσα )αλλά συ στεκόσουνα πολύ αψηλά, μωρ΄ αδερφέ μου και που να ακούσεις τον Μήτσο τον Τούφα ή Χλεμπόνα ή Μπατηράκια που σούκανε διάλεξις περί Ζεϊμπεκιάς , περί κονόμας και υστεροφημίας.
Και να με άκουγες δηλαδής το πολύ, πολύ και να χαμογελούσες ,(ειρωνικώς αν όχι και χειρότερα) άντε και να πετούσες κάνα ΄΄τι λες ρε χοντρομαλάκα που θα χαρίσω έστω κι ένα ευρώ οπουδήποτε. Για την υστεροφημία μου λέγει. Χα!! ας γελάσω σοσιαλιστικώς. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε.
Βασικά και δεν πίστεψες με τίποτα καρντάσι μου πως μπορεί να σ άγγιζε κανένας. Εξ άλλου δεν έχει ματασυμβεί, στον τόπο αυτό τον όμορφο, τον ηθικό κι αγγελικά πλασμένο(για την κάστα σου) και γι αυτό τόπαιζες ψυχραιμία και αρχοντιλίκι. Έλα όμως που οι καιροί περίεργοι. Και δυσκοίλιοι να πούμε κι ούτε που ξέρει που θα καταλήξει o πάσα ένας. Το οποίον Απ το Four Seasons στον Κορυδαλλό, οικογενειακώς. Μεγάλη η διαδρομή ρε Ακίς. Και υπό την προστασία του Χουνταρα του Ντερτιλή. Οποία κατάπτωσις. Συ ένας πρωτεργάτης (λέμε τώρα) του αγώνα κατά των Συνταγματαρχών, να καταντήσεις υπό την προστασία τους?.Πως τα φέρνει η ποτάνα η ζωή. Μοn Dieu!!!που λέει και η κυρία Bίκυ. Kαι να μην έχουν ούτε ένα σεντόνι, ένα κατωσέντονο τέλος πάντων του Dior? Τι μπασκλασαρία mon seri!!!
Επειδή δεν είναι τίμιο και ηθικό να χλευάζω και να ειρωνεύομαι έστω κι έναν απατεώνα σαν και σένα, τώρα που περνάς(δικαίως)τον Γολγοθά σου ,σταματώ εδώ. Ο καθείς ως και έστρωσε θα κοιμηθεί. Δίκαιον και πρέπον Νομίζω? Καλά ξεμπερδέματα Μοσιού Ακις .

Μήτσος ο Τούφας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου