Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εξήγγειλαν κινητοποιήσεις οι εργαστηριακοί γιατροί



Μετά από πολύωρη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας ( ΠΟΣΙΠΥ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, αποφασίστηκε από την Δευτέρα 9 Απριλίου και επ αόριστον μέχρι επιλύσεως των αιτημάτων, να αναστείλει την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων με πίστωση για τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά ασφαλιστικά Ταμεία.


«Έχουμε εισπράξει υποσχέσεις επί υποσχέσεων ήρθε η ώρα να εισπράξουμε και τα χρήματα. Για την ταλαιπωρία των ασθενών ας αναλογισθούν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Τα αιτήματα τους είναι :

1) Άμεση καταβολή 11ου και 12ου μηνών του έτους 2011 των οφειλών όλων των ασφαλιστικών ταμείων ( Ο.Π.Α.Δ., Ο.Α.Ε.Ε., ΤΥΔΚΥ, Οίκος Ναύτου, Ι.Κ.Α., ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ- ΕΤΑΠ--ΜΜΕ ) και των ενταλμάτοποιημένων και μη καταβληθέντων από το 2011 μέχρι σήμερα πιστώσεων.
2) Ενεργοποίηση της διαδικασίας υποβολής παραπεμπτικών για παρακλινικές εξετάσεις από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με οποιοδήποτε κατάλληλο λογισμικό ή και με χειρόγραφες καταστάσεις.
3) Έκδοση απόφασης του Υπ. Οικονομικών για τη μη φορολόγηση μας για μη εισπραχθέντα χρήματα μέσα στο οικονομικό έτος 2010-2011.
4) Καταβολή όλων των οφειλομένων από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι και 31-10-2011 χωρίς «κούρεμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου