Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

"Θα πεθάνουμε στο δρόμο"




"Aπό σήμερα 27 Μαρτίου 2012 το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης όπου εξυπηρετεί τους κατοίκους Ανατολικής Αττικής (Μαραθώνα, Γραμματικό, Αγία Μαρίνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα,Άνω Σούλι, Κάτω  Σούλι,) θα λειτουργεί 9.00- 14.00 το μεσημέρι και διακόπτει τις εφημερίες του για το υπόλοιπο εικοσιτετράωρο.
Αυτό σημαίνει ότι παύει να σταθμεύει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περιοχή, με αποτέλεσμα όποιος παρουσιάσει οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό θα πρέπει να απευθυνθεί σε νοσοκομεία τις Αθήνας και αν σταθεί τυχερός θα σωθεί. Η απάντηση του κύριου Λοβέρδου σε επερώτηση των βουλευτών Γ. Μαυρίκο, Γ. Πρωτούλη,
Γ. Γκιώκα και Ν. Παπακωνσταντίνου, είναι η εξής: θα δημιουργηθεί κέντρο εφημερίας στο χώρο του παιδοψυχιατρικού νοσοκομείου (ΝΤΑΟΥ) στο μέλλον. Πριν όμως υλοποιήσουν την απόφαση αυτή, έχουν ήδη διακόψει τις εφημερίες των  κέντρων υγείας Νέας Μάκρης και Σπάτων.
Σας γράφω ώς δημότης της περιοχής και ως παθών με ανεύρισμα καρδιακής και κοιλιακής αορτής, ο οποίος σώθηκα χάρη στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης και της άμεσης επέμβασης των εφημερευόντων ιατρών. Καταλαβαίνετε ότι αν συμβεί στον καθένα ένα έκτακτο ανάλογο περιστατικό θα πεθάνει στο δρόμο για το νοσοκομείο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου