Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Υπό κατάληψη ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών



Κατάληψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (Δ.Σ.Α.) ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και την Τετάρτη.
Την κλειστή κατάληψη αποφάσισε η απεργιακή επιτροπή του Δ.Σ.Α., που αποτελείται από δικηγόρους έξι συνδικαλιστικών παρατάξεων. Πριν από την απόφαση μάλιστα, μέλη της απεργιακής επιτροπής ζήτησαν από το Δ.Σ. να γίνει νέα γενική συνέλευση, όμως η συνεδρίαση διεκόπη και δεν επέτρεψαν στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. να βγουν από την αίθουσα. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, τους επετράπη η έξοδος.

Δέκα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν γραπτό αίτημα στον κ. Αδαμόπουλο για να συγκληθεί νέα γενική συνέλευση και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, οι ίδιοι προτίθενται -όπως ανέφεραν- να τη συγκαλέσουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Την Τετάρτη, πάντως, όλες οι υπηρεσίες του Δ.Σ.Α. που τελεί υπό κατάληψη θα είναι κλειστές και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος παρά μόνον στα μέλη του Δ.Σ. για να συνεδριάσουν. Ανοιχτή θα είναι μόνο η αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, για να συνέρχεται η απεργιακή επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη έληγε η αποχή των δικηγόρων.


zoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου